Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki i odtwarzacz - 1000-1200 zł

Malu

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko :). Potrzebuję porady co do słuchawek.. no i fajnie było by mieć też do nich porządny odtwarzacz, który w 100% wykorzysta ich moc. Mam tu na myśli słuchawki do muzyki tylko i wyłącznie. Mam już gamingowe słuchawki g35, które polecam jak najbardziej ale szukam czegoś nowego. Czegoś specjalnie pod muzykę dla dość wymagającego konsumenta. Muzyka to olbrzymia część mojego życia i chce usłyszeć jak najwięcej w cenie około 1000 do 1200zł (niestety mam dopiero 17 lat i nie pracuję, a mam też inne wydatki więc nie dołożę więcej). Słucham dosłownie wszystkiego. Od rapu po muzykę klasyczną, więc cenię sobie każde brzmienie. Co polecalibyście zakupić w mojej sytuacji?

Jakie słuchawki kupić i jaki odtwarzacz ?

Przeszukałem już na prawdę dużo stron i for na ten temat. Do tej pory nie jestem zdecydowany..może wy mi pomożecie :)

Z góry dziękuję za każdą odpowiedź.

Ibasso dx50 oraz audeo pfe012. Tworzy bardzo udany duet, moze slabiej nadawac sie do muzyki potrzebujacej duzo basu. Jesli Ci na tym zalezy, wtedy doki yamaha eph-100.

Poszukaj dxa uzywanego, za 700 da sie znalezc, na sluchawki wtedy wystarczy (forum.mp3store.pl).

Jesli sluchawki maja byc pelnowymiarowe, proponuje Braiwavz HM5. Ale koniecznie sprawdz jak sie zgrywaja z dx, bo szczerze mowiac tego polaczenia nie slaszalem.

Nabazgrane wirtualnie

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

Jest kilka typów, więc i wersji 5G też jest kilka.

Nano, Classic, Taczka mają 5G

Mini i Shuffla nie ma.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gdybym zdecydował się na tańszy secik do 800zł - warto kupić np. Sony E584/585 + np. takie słuchawy ProDJ200 KTC? Czy Ipod bądź walkman ma jakieś fajne dodatki poprawiające jakość dźwięku? Ich cechy pasują mi w połączeniu najbardziej ale brzmienia nie mam jak sprawdzić przed zakupem niestety. No może z wyjątkiem walkmana ale i tak wole zapytać doświadczonych.

Te Kossy są niezłe ale na dłuższą mete męczące, Odsłuchowe słuchawki "DJ" bardziej niż coś na ulice. Kup lepiej coś sprawdzonego jak

Ukryta Zawartość

A odtwarzacz też lepiej z tych bardziej ekskluzywnych marek wybierz , np. ->

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.