Skocz do zawartości
IGNORED

Pytanie o Samsung Galaxy S5 mini

casperian

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem zapytać gdzie i za ile można już dostac ten telefon?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . I czy nie ma takich wad jakie mial S3 że 2 razy pękła mi szybka za którą zapłaciłem 600zł. Czy ten telefon nie ma już takich wad bo domyślam sie że jest drogi i ładować pieniądze znowu w coś co bedzie się psuć to bez sensu. Chciałbym tez oprócz tego gdzie go tanio kupic poznać jego wady i zalety. jak ktoś już z was posiada prosze napiszcie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/113447-pytanie-o-samsung-galaxy-s5-mini/

Chciałem zapytać gdzie i za ile można już dostac ten telefon?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . I czy nie ma takich wad jakie mial S3 że 2 razy pękła mi szybka za którą zapłaciłem 600zł. Czy ten telefon nie ma już takich wad bo domyślam sie że jest drogi i ładować pieniądze znowu w coś co bedzie się psuć to bez sensu. Chciałbym tez oprócz tego gdzie go tanio kupic poznać jego wady i zalety. jak ktoś już z was posiada prosze napiszcie.

Nie ta zakladka......nie to Forum...:) Pomylka panie....

Ukryta Zawartość

Ja na Xperia Z2 też narzekać nie mogę trochę było obawy o czy otworzy flaca ale na szczęście nie ma z tym żadnego problemu no i slocik na kartę sd czyni z niego mistrza świata Hifiman idzie w odstawkę :)

A ja sie pytam,gdzie podział się Moderator???Nic czekać jak ktoś zapyta jaki perfum kupić żonie,komputer na urodziny czy tankować 95 a może 98 do Zaporożca

Do zaporożca tylko V-Power Racing. Pytanie do Radia Erewań - czy to prawda, że zaporożeć może jechać 120 km na godzinę? Odpowiadamy: tak, jeśli go sp...ć z Góry Ararat.

Mnie natomiast intryguje pytanie, czy dokładniejsze są pomiary temperatury termometrem trzymanym pod pachą, czy w dupie?

Sprawdź i się przekonasz, czy jest jakaś różnica miedzy temp. w dupie a pod pachą, haha:) I jeszcze pozostaje kwestia jakim termometrem, takim z apteki, czy takim co do miernika dodają:)

Sprawdź i się przekonasz,

Nie moge, mam analne laskotki...!

Dla mnie temat ma więcej sensu jak wątki o brzmieniu kabli sieciowych :D

Za to dla niektorych....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A ja oglądam i nie ogarniam młodzież swoje pierwsze pseudowyplaty przeznacza na te srajfony a musza albo ich ze 2 wydac albo zadluzyc sie u ooeratora .... taka moda

chwilowy brak działalności w audio.

Teraz to rozmowy w każdym abonamencie wychodzą prawie za darmo tzn. nie naliczają. Wielkość abonamentu zależy jaki telefonik Sobie zażyczymy. Przynajmniej ja tak mam w orange i umowa wyłącznie na 2,5 roku :/ nie ma krótszych ( chyba, że bez telefonu) To ja jestem ciekaw jak ta moja super Nokia będzie wyglądać po dwóch latach :D

Musica curat cor meum et animam meam delenit

A ja sie pytam,gdzie podział się Moderator???Nic czekać jak ktoś zapyta jaki perfum kupić żonie,komputer na urodziny czy tankować 95 a może 98 do Zaporożca

Histeryzujesz, może jakaś herbatka uspakajająca ?

Po to jest bocznica panie ;P

O i już jest pomysł na kolejny temat - herbatki audiofilskie ;)

Dzięki Modowi temat został przeniesiony Panie gdzie jego miejsce :)

pozdro

Czemu wy sami sie prosicie o sterowanie i ograniczanie....

Niektórzy muszą mieć zasady narzucone odgórnie aby panował spokój w ich świadomości ponieważ sami nie potrafią nad Sobą zapanować. Dlatego uważam, że np. kościół jest równie potrzebny.

Musica curat cor meum et animam meam delenit

No tak ale zeby nie "strzyrzono baranow" do granic możliwości to barany musza przestac miec mentalność niewolnika

Poczynajac od wiary a kojczac na kapitalizmie to wszystko istnieje i ma sie w najlepsze przez mentalność niewolnika....

Tu nie chodzi o "bojownika" dobrobyt wymaga odpowidniej postawy.... przy mentalności niewolnika jest wyzysk i zerowanie....

Ograniczanie sterowanie niewola itd...

No tak ale zeby nie "strzyrzono baranow" do granic możliwości to barany musza przestac miec mentalność niewolnika

malkontent napewno nie jest niewolnikiem ortografii i gramatyki. Niestety internet Cie nie wykształci.

malkontent napewno nie jest niewolnikiem ortografii i gramatyki. Niestety internet Cie nie wykształci.

Mimacik zyjesz i gramatyke sprawdzasz.... a juz myslalem ze cie zlikwidowali....

A ja oglądam i nie ogarniam młodzież swoje pierwsze pseudowyplaty przeznacza na te srajfony a musza albo ich ze 2 wydac albo zadluzyc sie u ooeratora .... taka moda

Też tego nie łapię. Mój poprzedni HTC HD2 używałem dobrych kilka lat, praktycznie od premiery modelu do stycznia tego roku. Co z tego, że na Winzgrozie? Ale dzwonił i można też było esemesować. :-) Dzieci miały 100x lepsze komórki a poczciwy HTC chodził jakby nigdy nic, w dodatku wciąż na tej samej baterii, na której upływ lat również nie wywierał żadnych widocznych objawów.

W końcu wysypał się system i zamiast postawić go od nowa, kupiłem HTC One. Jak głupek uległem propagandzie, żeby mieć NOWE... a przecież stary HTC wciąż OK, nic mu nie jest, tylko system postawić i będzie hulał.

Ale OK. Nowy telefon oczywiście o lata świetlne od poprzednika, szczególnie ekran oraz płynność i szybkość działania mnie cieszą. Jakość wykonania bajeczna. Postęp jest widoczny.

Teraz wszedł HTC M8. Poszedłem do sklepu pomacać i- rozczarowanie. Za gruby. Bebechy lepsze ale co mi po nich?

No i znowu czeka mnie kilka lat z tym samym fonem. I bardzo dobrze, bo naprawdę nie lubię wymian dla wymian. Aby tylko dzwonił i esemesował. Z programów mam absolutnie genialne Tank Hero i nieśmiertelnego Tetriska, bezbłędnego MX Playera i wspaniale użyteczny uListen. Gdy jadę samochodem, SoundHound pomaga mi rozpoznać jaka piosenka leci w radiu. Oprócz tego mam program TV z WP i RMFfon z fajnymi kanałami muzycznymi. Żona uwielbia RMF PRL. :-)

No i tyle apek.

Wkurza mnie Google+ które zamierzam wywalić bo to jest program śledzący. Wie kiedy jesteś w domu, kiedy jesteś w pracy, wie jakie strony www oglądasz. Zna mój rozkład zajęć w tygodniu i choć pracuję w różnych miejscach to cholera NIGDY się nie myli, podając mi przewidywane czasy dojazdu zawsze do właściwego miejsca. Mało tego! Suka zna moją aktywność fizyczną i na koniec miesiąca podaje mi ile przespacerowałem, ile km przebiegłem a ile przejechałem rowerem! Pewno z analizy trasy i prędkości połączonej z GPS. Na co to komu??? Nie chcę żeby śledziła mnie korporacja- moloch więc muszę wywalić Google+ z telefonu.

Jeśli tak wygląda postęp to ja go nie chcę.

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Śledzenie w smartphonach to juz norma a w przyszlosci wręcz rzecz bez ktorej nie uruchomisz nowego fona... takie czasy korporacji. ... bieda plus korporacje i kombinatorzy i nikly procent normalnych

bieda i smartphony! :)

Szczególnie takie jak S5

W dzisiejszych czasach bieda ma najwieksze możliwości kupna dzięki kredytowi i produkcji w krajach 3 swiata

Dokładnie. Ja za One dałem 1€, cyrograf na 2 lata ale z nowym telefonem co rok. Po cholerę mi nowy telefon co rok? Ale nic - dam córce, która swoje fony albo gubi albo niszczy (teraz kupuję jej tylko najtańsze badziewiaki, bo średni czas życia jej fona to ok 6 mcy) albo sprzedam na irolskim Allegro (adverts czy donedeal) i będzie na rachunki. :-)

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Mimacik zyjesz i gramatyke sprawdzasz.... a juz myslalem ze cie zlikwidowali....

Zwracam tylko uwagę największemu burakowi forumowemu na jego braki w wykształceniu i kulturze wypowiedzi. Inteligencji i kultury niestety nie nauczysz się w internecie. Mam prośbę - Żyj sobie w swoim małym światku ignorancji ale nie zanieczyszczaj tego forum swoimi koślawymi wpisami na tematy o których nie masz pojęcia.

P.S. Nie radzę Ci seplenić o zlikwidowaniu kogokolwiek. Nie wiesz do kogo piszesz. Pamiętaj o tym Analfabeto.

[END OF TRANSMISSION - KONIEC Z KARMIENIEM TROLLA]

Czlowieku co ty bredzisz.... co ty bierzesz to jest forum internetowe do luznej rozmowy a nie do poklepywania sie po plecach jak to co poniektorzy pseudonowobogaccy robia nie zgadzasz sie z niektorymi moimi pogladami to twoj problem nie moj nie musisz mnie czytac mozesz zablokowac moje wypowoedzi na razie da sie sa mozliwosci dzialaj.... a jak do czegos sie odnosisz to cytujemy i omawiamy problem.... lato wyjdz nad wode a nie pi.... i sprawdzaj gramatyke sklad itd jak jakis sztywniak cale zycie byc sztywnym nie wypada warto zyc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.