Skocz do zawartości
IGNORED

phono pre LINNART LP-01

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

w moje ręce do pobawienia trafił najnowszy produkt z LINNARTu, bezkompromisowe, lampowe phono pre LP-01, pokazywane na Hi-End Show 2104 w Monachium:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

O moich wrażeniach w obcowaniu z dźwiękiem produkowanym przez to urządzenie i przede wszystkim o tym jak odtwarza muzykę będziecie mogli przeczytać ... wiecie gdzie.

Pozdro

Ukryta Zawartość

Muszę przewietrzyć mój system…

https://www.audiostereo.pl/topic/112961-phono-pre-linnart-lp-01/

Co do tego phono to nie będę się zbytnio chwalił że powstało dzięki moim intensywnym naciskom na osobę konstruktora i konkretnie na potrzeby trójramiennego gramofonu ZONTEK. W projekcie obudowy też brałem udział tak jakieś 95% moje i wykonanie prototypu na surowo.... echhh to była mordenga - porwałem się na frezowanie na mini frezareczce, które trwało z przerwami prawie dwa tygodnie. Obudowa jest wykonana z jednego kawałka aluminium. Aby Mirek Tomaszewski mnie nie przeklął za pomysł tak trudnej do wykonania obudowy to wolałem prototyp sam zrobić... żeby nie było że się nie da.

Jak to gra to może nie będę się wypowiadał, samo to że się publicznie z dumą przyznaje do współojcostwa powinno dać jasność. Parę wspólnych z moim gramofonem imprez już jest zaliczona. A ja bardzo tęsknię jak muszę się z phono rozstawać gdy zabierane jest ode mnie na odsłuchy. Pozdro.

wiecie gdzie.

Dawaj tutaj

• Redaktorzy

Zapomnij, ja się z cir'em w chowanego bawić nie zamierzam. Ogłosiłem merytoryczną ... głodówkę :).

Pozdro

To dajcie sobie po razie gdzieś na uboczu, kogo to obchodzi?

Co do tego phono to nie będę się zbytnio chwalił że powstało dzięki moim intensywnym naciskom na osobę konstruktora i konkretnie na potrzeby trójramiennego gramofonu ZONTEK

A będzie wersja w porządnej aluminiowej skrzyni bez ozdób? :-)

Zapomnij, ja się z cir'em w chowanego bawić nie zamierzam. Ogłosiłem merytoryczną ... głodówkę :).

Pozdro

ja tez sie z toba bawic nie zamierzam , jesli ktos z premedytacja zamieszcza kolejne obrazliwe wpisy odkad ogłosil ewakuacje na lepsze forum to mysle że wie co robi

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

ja tez sie z toba bawic nie zamierzam , jesli ktos z premedytacja zamieszcza kolejne obrazliwe wpisy odkad ogłosil ewakuacje na lepsze forum to mysle że wie co robi

Ewakuację ??? Aaaa ... tu cię boli ??? Gdzie ja ogłaszam ewakuację nic Ci do tego ale nie tam gdzie myślisz, moje prawo, moja decyzja.

To już teraz wiemy dlaczego dostałem trzy ostrzeżenia.

Teraz będzie następne ? Ban ?

Pamiętaj, że ruch generują userzy czytając to co napiszą inni userzy, a z tego ten portal żyje, z reklam które zamieszczają reklamodawcy na podstawie statystyk ruchu. Tą radę masz za darmo. Zgodną z regulaminem forum tak przy okazji.

Pozdro

Witam,

w moje ręce do pobawienia trafił najnowszy produkt z LINNARTu, bezkompromisowe, lampowe phono pre LP-01, pokazywane na Hi-End Show 2104 w Monachium:

Ukryta Zawartość

Pozdro

Kto Was przeniósł w czasie w 2104?

PMCOMP

Czy jesteś może czarodziejem?

Ukryta Zawartość

Kto Was przeniósł w czasie w 2104?

PMCOMP

Czy jesteś może czarodziejem?

A Ty co znowu ode mnie chcesz? Możesz po polsku napisać a nie jakimś szyfrem?

Pozdro

Raczej chodziło o błąd w dacie. Przynajmniej ja tak rozumiem :)

Aaaaa, rzeczywiście, dzięki.

OK. W takim razie wykreślam swoje tłumaczenie, jeszcze zdążyłem :)

Ale to byłoby fajnie wiedzieć jak będzie wyglądać i odbywać się słuchanie muzyki w 2104-ym roku i czy winyle będą juz tylko w muzeach, o ile będą jakies muzea :).

Pozdro

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Ale to byłoby fajnie wiedzieć jak będzie wyglądać i odbywać się słuchanie muzyki w 2104-ym roku i czy winyle będą juz tylko w muzeach, o ile będą jakies muzea :).

Obawiam się, że ani winyla ani lampy nie uświadczysz. Myślę, że krzem też pójdzie w odstawkę.

Zapewne będą sobie wsadzali kartę nanoSD (czy inny czopek) z jakimiś plikami w zadek, Accuphase będzie produkowało czytniki doodbytnicze a Tannoy będzie wszczepiał implanty do uszu :)

• Redaktorzy

Jestem zwolennikiem poglądu na te sprawy G.K.Chestertona. Otóż uważam, że wiele się nie zmieni.

Zaczyna się ...

Ukryta Zawartość

Pozdro

Ukryta Zawartość

Jeśli mówisz o poprzednim phono od LINNARTA to już po odsłuchach u miniabyra mogę napisać, że o tamtym starym ... nalezy zapomnieć. Pomiędzy tymi urządzeniami jest przepaść.

Tutaj nie publikuję :). Kolega cir mnie pilnuje więc linków też nie wklejam. Można będzie poczytać na moim blogu na hdtvpolska. Znajdziesz.

Pozdro

He, he, he ... jestem po pierwszych odsłuchach.

Będzie się działo.

Branżą może wstrząśnie bo ja mam ją .... glęboko. :). Zgadzam się w pełni z wnioskami miniabyra :).

Czytajcie.

Pozdro.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.