Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
Teraz, TAtomicus napisał:

Po drugie nie mam zamiaru odwoływać się tutaj od decyzji Moderacji, bo jest to niezgodne z Regulaminem,

Regulamin jest niezgodny z regulaminem ?

Po drugie tematy nie służą od odwoływania się od decyzji moderacji. W każdym prawie jest tak żę odwołuje się do instancji wyższej a nie niższej lub tej samej ....

1 minutę temu, TAtomicus napisał:

Chciabym jedynie oświadczyć, że te decyzje dotyczące mojej osoby odbieram jako głęboko niesprawiedliwe i stronnicze.

W kierunku Pańskiego upodobania politycznego jak rozumiem ? Proszę podać przykład takiego stronniczego zachowania przez moderację. Wysyłając mi na PW wiadomośc z treścią odwołania. Jeżeli zaś nie chcę Pan tego robić to manifest został przyjęty i zostanie poddany dyskusji w odpowiednim czasie i procesie. 

Odpowiadając na nurtujace pytanie i poniekąd odołanie ....

Wpis w temacie "Wojna w strefie gazy ..."  Wpisy nei na temat oraz trollingowe podejście do tematyki. 
Poza tym wpisy obraźliwe i tendencyjne ... 
"...., ale bredzisz jak potłuczony. Zarówno kowid jak i restrykcje miały miejsce na całym świecie."

Na co Pan pozwolił sobie na uszczypliwe używanie regulaminu jako słowa mającego na celu wymuszenie własnej zasady która nie istnieje w Netykiecie i Regulaminie forum .... 

Zgodnie z 15 punktem netykiety wszelkie odwołania od przyznanych punktów należy składać tylko i wyłącznie na PW lub e-mail administratora. Za łamanie tego punktu netykiety nakładam regulaminową karę.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

11 minut temu, Espectro napisał:

Regulamin jest niezgodny z regulaminem ?

Po drugie tematy nie służą od odwoływania się od decyzji moderacji. W każdym prawie jest tak żę odwołuje się do instancji wyższej a nie niższej lub tej samej ....

Proszę nie wmawiać mi tego, czego nie napisałem.

Nigdzie nie napisałem, że regulamin jest niezgodny z regulaminem.
napisałem też, że nie zamierzam się odwoływać. 

Edytowane przez TAtomicus

Co do netykiety:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Netykieta to nie jest regulamin forum. Proszę zapoznać się z tym terminem. I nie mieszać tych dwóch pojęć.

Nie wiem, ja działa i z ilu osób składa się moderacja, ale twierdzę i powtarzam, że  działanie pana Espectro jest nieobiektywne i stronnicze. Czego dowodem jest choćby ostatni post pana Espectro

Uprzejmie proszę o niemanipulowanie moimi wypowiedziami.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez TAtomicus
  • Administratorzy
37 minut temu, TAtomicus napisał:

Nigdzie nie napisałem, że regulamin jest niezgodny z regulaminem.

49 minut temu, TAtomicus napisał:

Moderację Regulaminu forum nazwą Netykieta. Jedno z drugim nie ma wiele wspólnego.

Po drugie nie mam zamiaru odwoływać się tutaj od decyzji Moderacji, bo jest to niezgodne z Regulaminem, a na dodatek bezskuteczne

Moderacja respektuje regulamin i netykietę.... oraz egzekwuje jej poprawne użytkowanie ....

20 minut temu, TAtomicus napisał:

Netykieta to nie jest regulamin forum. Proszę zapoznać się z tym terminem. I nie mieszać tych dwóch pojęć.

Nasza Netykieta jest tak właśnie stworzona aby treści były pisane i publikowane poprawnie.
Jest też regulamin oraz regulamin moderacji ....

"W razie nieprzestrzegania Regulaminu oraz Netykiety Moderator może przyznać Ci ostrzeżenie. Jeśli nadal nie będziesz przestrzegał regulaminu Twoje konto może zostać zablokowane na określony czas lub na zawsze (perm ban)."

https://www.audiostereo.pl/regulamin-moderacji/

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Zapytam po raz kolejny:

Niespecjalnie się znam na tych komputerowych historiach. I z góry informuję, że nie wiem, jak coś zmienić.

Bo nigdy niczego nie zmieniałem, ani nie "polepszałem". Kiedyś się udawało i było zacnie.

Ale -

W temacie "Czarna. Okrągła " - zamieściłem zdjęcie wzmacniacza.

Ok.

Po kilku minutach chciałem dodać drugie - z tego samego telefonu, przy tym samym świetle i w tym samym miejscu:

"Plik przekroczył coś tam...".

Czy Szanowni Panowie Technikolodzy mogą mi wyjaśnić, o co biega?

Dzięki.

29 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Po kilku minutach chciałem dodać drugie - z tego samego telefonu, przy tym samym świetle i w tym samym miejscu:

"Plik przekroczył coś tam...".

Prawdopodobnie Twoje drugie zdjęcie po zsumowaniu z pierwszym przekroczyły limit MB dodawania zdjęć w jednej sesji.
Może należało te zdjęcia dodać w dwóch oddzielnych sesjach, tak by każda z nich nie przekroczyła dopuszczalnego limitu. 

18 minut temu, soundchaser napisał:

Prawdopodobnie Twoje drugie zdjęcie po zsumowaniu z pierwszym przekroczyły limit MB dodawania zdjęć w jednej sesji.
Może należało te zdjęcia dodać w dwóch oddzielnych sesjach, tak by każda z nich nie przekroczyła dopuszczalnego limitu. 

Gadasz, jak mój dawny pan profesor od matmy z liceum.

Niczego nie pojmuję!😀.

Dwa pierwsze się dodały.

😃

Ukryta Zawartość

18 minut temu, soundchaser napisał:

Może należało te zdjęcia dodać w dwóch oddzielnych sesjach, tak by każda z nich nie przekroczyła dopuszczalnego limitu

Nawet i na to wpadłem. Bo taki bystry jezdę 😃 

Wciąż - nic.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Bezlitosna Niusia
3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Dwa pierwsze się dodały.

No ale napisałeś, że przy dodawaniu drugiego zdjęcia wyskoczył komunikat, że plik przekroczył coś tam...

Jacuś - idź spać już. Chciałem pomóc. 😉

.....

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, soundchaser napisał:

No ale napisałeś, że przy dodawaniu drugiego zdjęcia wyskoczył komunikat, że plik przekroczył coś tam...

Jacuś - idź spać już. Chciałem pomóc. 😉

Wiem, że chciałeś. Dziękuję, Maruś.

Ale kiedyś, dodając zdjęcia - nie wyskakiwały mi informacje, że "przekroczyło i sprdalaj".

.....

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.