Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Admin1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, Zyzol napisał:

Piszesz o kolejnym niezgodnym z Regulaminem kontem i nic regulaminowego nie robisz?

na nowym koncie systematycznie zbierasz kolejne punkty i tyle

nie jestes  "szczególnie kłopotliwym userem ", jesli jednak przekroczysz granice  nie będzie innego rozwiazania

w przypadku nie tyle Kubicy co osób niepelnosprawnych granice przekroczyłes i temat jest zamknięty

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

1 minutę temu, cir napisał:

na nowym koncie systematycznie zbierasz kolejne punkty i tyle

nie jestes  "szczególnie kłopotliwym userem ", jesli jednak przekroczysz granice  nie będzie innego rozwiazania

w przypadku nie tyle Kubicy co osób niepelnosprawnych granice przekroczyłes i temat jest zamknięty

Wreszcie jakiś sensowny dialog. Ale i niestety kolejna nieprawda. Opublikuj mój skasowany wpis. Przeproszę Cię, jeżeli był nieregulaminowy i wpłacę 200 PLN na konto jakiejś fundacji wspomagającej niepełnosprawnych, jeżeli ich nim faktycznie obraziłem. I to byłoby prawdziwe zamknięcie.

I więcej do sprawy nie zamierzam wracać. Moja głowa jest zbyt cenna, aby walić nią o mur. Obojętnie czego.

Witam.

Czy można odblokować mój wątek o "Chinach"

Chiny - czyli kiedy czeka nas ta konfrontacja ?

dodany przez Tommiashi, 23 Lutego 2017 w Bocznica

, zablokowany 2 lata  temu przez Vlado.

Prośbę swą motywuje tym iż mamy ciekawą sytuację wokół wojny handlowej między USA a Chinami.

Jak widać blokowanie tego tematu było bardzo nieroztropne....

Edytowane przez Tommiashi
dopisek

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

W dniu 21.05.2019 o 11:14, Zyzol napisał:

Ponawiam pytanie: jak długo będę miał bana w wątku "Kubica w F1 !"?

A co chcesz jeszcze ciekawego napisać w tym wątku dla fanatyków? Chyba, że też jesteś jego fanem.
Kubica miał swoje 5 minut, ale ich nie wykorzystał. Uległ wypadkowi, wrócił po latach do F1, by być zawsze outsiderem.
Nie rozumiem o czym tu jeszcze pisać. Ten wątek powinien już dawno umrzeć.

6 godzin temu, JuG napisał:

W związku z tym, że moderacja/administracja nie odpowiada na żadne maili pytam tu: dlaczego mam zablokowaną możliwość korzystania z Prywatnych Wiadomości?

a nie jest zapchana ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość

(Konto usunięte)
12 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Właśnie chciałem Jurijowi wysłać adres, gdzie marne swe lata spędziła Poetka Marina Cwietajewa. 

A tu - ni dudy. Nie da się.

Dzięki Jacku za pamięć. Wszystko się da - pisz na jug?op.pl

5 minut temu, cir napisał:

niestety

Czy pocztę na [email protected] ktoś czyta?

13 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Tylko patrzeć, jak nasze konta zostaną tak oznaczone.

Faktem jest  - coś się jakiemuś decydentowi z tymi banami, niemożliwością czytania treści Forum, gawęd międzyludzkich - sporo popieprzyło.

Żal. 

Sam staram się unikać wieloznacznych zdań, akapitów, postów.

Taki rygor i trochę wyobraźni - co do czego może ktoś użyć, przeinaczyć i nas wykorzystać (co tu się często zdarza) powinno przeważyć nad polemicznym zapałem.

Trudne ale próbować warto - polecam.

Czy chcesz czy nie - sam to osądzasz na bieżąco, pozdrawiam.

Nawet "pozdrawiam" może być odebrane (niekiedy) jako poniżanie - wyczuj kontekst.

Sam swoich starań w tym zakresie nie porzucę.

PS.

W ostatnich latach i tych, które mają nadejść, zwiększają się prawne wymogi odnośnie kultury słowa. Wg mnie dlatego tak czujnie tu, w tej zakładce na forum.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

14 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Tylko patrzeć, jak nasze konta zostaną tak oznaczone.

Faktem jest  - coś się jakiemuś decydentowi z tymi banami, niemożliwością czytania treści Forum, gawęd międzyludzkich - sporo popieprzyło.

Żal. 

I to akurat, ta ... BN napisała. Ale ona pisze wszędzie. Do i na Moderację. Na Bocznicy i na PW - zawsze tak samo... .

Edytowane przez Zyzol
50 minut temu, Zyzol napisał:

I to akurat, ta ... BN napisała. Ale ona pisze wszędzie. Do i na Moderację. Na Bocznicy i na PW - zawsze tak samo... .

A ty, ...., piszesz to, jako Zyzol, Dziadek Włodek, włazimierz, czy inny?

Znajdź mi jeden - JEDEN! tylko - post, gdzie pluję na Moderację. A gdy któryś z Kolegów potwierdzi - odszczekam siarczyście i pod stół wlezę ze wstydu (wstyd - pojęcie ci absolutnie obce; wiem).

Nawet za kadencji i panowania Vlado dostawałem tyle punktów, że i na wołowej skórze by nie spisał. Zawsze uczciwie i słusznie. Zawsze byłem elegancko (znowu słowo ci nieznane) poinformowany, za co i dlaczego.

Przeważnie za mój niewyparzony pysk.

I odczep się ode mnie, bo z drabiny spadnę. A przecież ktoś na twoją emeryturę tyrać musi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.