Skocz do zawartości
IGNORED

THULE AUDIO SPIRIT CD-100

kamil79

Rekomendowane odpowiedzi

Co Ci w brzmieniu teraz nie pasuje lub czego brakuje?Co się kryje za "szału nie ma"?

Jeszcze tak na marginesie,swego czasu miałem A300,ma sporo entuzjastycznych opinii,nie twierdzę,że całkowicie nieuzasadnionych jednak nie uważam tego Musicala za koniec świata.

l'enfant sauvage

Nie twierdze ,ze ten wzmacniacz jest najlepszy na swiecie jest po prostu cieply i muzykalny a po przygodzie z rotelami zachwytow nie ma konca .Co do brzmienia teraz moge wiecej napisac niz rano bo testowalem dzis 12 godz ten sprzet.Wniosek jest taki ze na dobrze zrealizowanych nagraniach podoba mi sie wszystko jest po prostu pieknie mimo ze mam slabe druty .Gorzej jest na kiepskich wydawnictwach ale na to to juz chyba nie ma rady.Czy kable HMS in concerto ktore mam wpiete do kolumn sa ok?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Copland CTA 402,Copland CDA 288 .Dali Mentor 5

Jak system różnicuje realizacje to zdrowy objaw,idealnym byłoby aby te wybitne nagrane płyty grały....wybitnie,a te nieco gorzej zrealizowane przynajmniej akceptowalnie-tu jednak przy konfigurowaniu systemu zawsze musimy się godzić na jakiś tam kompromis.Mając A300 w torze z Dynaudio raczej nie powinno być katastrofalnie ze słabymi wydawnictwami,to układ,który do końca nie pokaże wszystkich błędów realizatorskich,raczej będzie obchodził się z nimi łagodnie.

Co do kabli to nie znam tych przez Ciebie podlinkowanych,zresztą tutaj niewiele mogę zasugerować gdyż jestem mocno skrzywiony na punkcie miedzi pcocc,całe okablowanie,łącznie z zasilaniem mam z tego przewodnika;)

l'enfant sauvage

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.