Skocz do zawartości
IGNORED

Oddam w dobre ręce!!!

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

Eh :((

oOoO°o°Oo°o°o

o0°O°oOo o0°O°oOo

o0°O°oOo o0°O°oOo

(________________)

(________________)

(________________)=

(_____ZDRóWKO____)

(________________)

(________________) //

(________________) //

(________________)=//

/__________________

To byłby mój pierwszy prawdziwy kabelek ;-) Bo na razie to mam taki przeźroczysty i coś na nim tam pisze ale od takiego, co na nim nie pisze rózni się zapewne tylko grubością ;->

Mój e-mail znajdziesz w "o mnie", napisz gdzie i kiedy mógłbym poń wpaść.

>UT: rozumiem, ze Fonika nie bardzo Cie interesuje. Zostawilem taka u moich rodzicow, stoi sobie na segmencie w moim ex pokoju i nie grala od 1993 roku. Oryginal - nie tuningowana ;)

W kraju bede 8. pazdziernika (niestety tylko kilka dni) moglbym ja zapakowac i wyslac jakby co.

Moj ostatni wpis nie "wszedl", wiec jeszcze raz:

Modelu nie pamietam dokladnie (kolacze mi sie po glowie "436" albo "463"), kupile toto nowe w 1988/1989. Wersja czarna, stroboskop, ramie proste (nie "S"). Nie grala od 1993, wiec nie moge powiedziec jak sie teraz sprawuje. Wersja nie tuningowana, wiec kabelek ma jeszcze "naimowski" ;)

>>Walery

Paczka dotarła cała i zdrowa :))

Jak tylko skończy się studencki wrzesień to się zabiore za ostre testy :> i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Jeszcze raz dziękuję!

Pozdrowienia.

To i ja dolacze sied do akcji.

Oddam w dobre rece plyte testowa Fadeovera (tak sie zdarzylo ze posiadam dwie) przy czym

pierwszenstwo ma mciej ktory poczul sie zaszczuty przez forumowiczow, w tym mnie, za zassanie plyty z netu wiec uwazam ze nalezy mu sie oryginal.

Jesli mciej nie bedzie chetny - kto pierwszy ten lepszy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.