Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do ok 450zl ;/ wmak: Pioneer A-5

Ciuchcia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam taki problem ... mam wzmacniacz Pioneer A-5 jest to stary ale mocny dosyc model.... jest on prawdopodobnie na kolumienki 8om i ma duza moc.. niestety kupowalem na allegro i podobno ma 2x200W przy 8om.. ale tyle pwnie nie ma:P..... mam tez zrobiony subwoofer na dwoch glosnikach alphard cw 1002c 25 cm... i jest to wielkie gowno.. gra owszem calkiem spoko ale wielkie gowno bo jest w wielkiej skrzyni zrobiony.. nistety zaduzej na moj pokoj 3,5 x 3,5 m... nie oplaca mi sie go sprzedawac i w zamian kupil bym jakies kolumny do 450 zl... chodzi mi o 2 szt. slucham muzyki raczej z mp3 i hip hopu wiec jakos nie jest zbyt piekna... potrzebuje czegos raczej glosnego .... prosze o jakas rade bo przydala by mi sie i zalezy mi na czasie... a kupowal bym na allegro.... albo jakies media markt czy cos... PROSZE O RADY SENSOWNE... w razie czego to moj nr gg: 3301451.....

ps. ale sie rozpisalem :|

https://www.audiostereo.pl/topic/11128-kolumny-do-ok-450zl-wmak-pioneer-a-5/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Głośno i niedrogo (póki co) ale musisz się spieszyć.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.