Skocz do zawartości
IGNORED

Jak przeżyliście 11 września ? TWO TOWERS ...

janunio

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, to nie jest temat AV.

Ale chcę uzyskać opinię tu aktywnych osób.

Cenię i mam nadzieję na kilka relacji.

To taka selekcja w poszukiwaniu ocen reakcji na najważniejsze wydarzenia naszego życia.

Moja relacja będzie jeżeli temat "zaskoczy" a admin nie wyczyści tematu.

pełne

pozdro

janunio

Zobaczyłem nazwę tematu i wiedziałem kto go napisał bez spojrzenia na autora.

Janunio, chyba tylko Ty jesteś w stanie wymyślić wątek aż tak nie na temat, to nie jest dział na tego typu wątki, chcesz podyskutować o kinie domowym - proszę bardzo.

Janunio chyba jest emocjonalnie związany z tym działem i dlatego ten temat w tym dziale. A skoro już nie na temat to czy piliście piwo które się cholernie pieni. Zastanawiam się czy czegoś nie dodali żeby się pieniło. Więcej bekania przy piciu tego piwna niż samego picia. Normalnie mi piana nosem wychodzi.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Kolega Janunio dziś ma humor na melancholijne wspominki. Prawie identyczny wątek założył odnośnie tragedii smoleńskiej, Bieżący jak i tamten, nie dość że były w niewłaściwym dziale, to dodatkowo powielają tematykę, która już ma swoje odpowiedniki na Bocznicy. Wątek więc przenoszę do właściwego działu i zamykam. Tym razem zostawiam link przekierowujący, żeby jego autor zobaczył gdzie jest właściwe miejsce do takich dyskusji i gdzie może takie tematy znaleźć, jeśli Go interesują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.