Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki z dobrym basem do 300zł

jointu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, do tej pory używałem cal oraz xb500 , chciałbym coś nowego lepszego z podobnym lub trochę lżejszym basem od xb500.

Do muzyki dubstep, dnb, house. Będę podłączał je do laptopa z integrą. oraz czasami do amplitunera sony dh500

Do tej pory wpadły mi w oko:

-Superlux hd 681dj

-Denon AH-D1100

-JBL J88

-Pioneer SE-MJ751

Które będą z nich najlepsze , chyba że macie jakieś inne pomysły. cena/jakość wydaję mi się że superluxy najlepsze ~160zł . ale może warto dopłacić do droższych

Słuchałem wielu konstrukcji, w przedziale do 300zł bardzo dynamicznie, z cofniętym środkiem i z NAPRAWDĘ mocnym basem grają Creative Aurvana Live. To chyba jeden z niewielu produktów Creative, który w kategoriach muzycznych zbiera dobre noty. Nie wiem czy Ci się spodobają, na pewno są warte odsłuchania zwłaszcza, że w środku siedzą przetworniki z kilkukrotnie droższych Denonów (bliźniacza konstrukcja, jesli dobrze pamiętam model ah-d1001 lub d1000). Oceniam je z pewnością wyżej niż wszelkie Sennheisery z tego przedziału (m.in. HD555). Dla mnie te słuchawki za tę cenę to mega opcja do gatunków pokroju rock, rnb czy muza elektroniczna. Na pewno wystrzegaj się AKG przy Twoich kryteriach, grają typowo "audiofilsko", przynajmniej te modele, których sam słuchałem grały całkowicie liniowo, bez jakiegokolwiek życia.

Philips SHP-8900................. dałem za nowe 250 zł...................... świetny bas........... wygląd i wygoda także........... tylko nie wiem czy są jeszcze w sprzedaży....

.. kupiłem je szukając dużo droższych pozycji ... czysty przypadek założyłem je i nie chciałem już innych......( oczywiście w granicach rozsądku )... mnie pasują rewelacyjnie ....ale każdy ma inne oczekiwania i ucho.............

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.