Skocz do zawartości
IGNORED

Bieńkowska premierem! za czy przeciw?

dio

Rekomendowane odpowiedzi

Może jakbyś kilkanaście godzin spędził w pociągu bez żadnej informacji kiedy dojedziesz to inaczej byś traktował tą wypowiedź.

Mi jak narazie trudno po jednej wypowiedzi oceniać jakim premierem by była. Póki co niczym szczególnym się nie wyróżnia poza tym chlapnięciem jęzorem. I ta wypowiedź jest bardziej sygnałem do żartów z pani minister niż wykazaniem jej siły.

Ona i Mucha i zapasy (wolna amerykanka). Która wygra zostaje premierem i ma mój głos...

Sorry feministki, live is brutal........... Wszak już wiemy iż władza chleba nam nie da to może chociaż igrzyska (taka ich namiastka) ;P

Podejściem do pracy dystansuje każdego innego aparatczyka partyjnego, ekipy Tuska.

Tyle, że rozdział stołków to domena partyjniactwa i kolesiostwa a nie merytoryki...

Podejściem do pracy dystansuje każdego innego aparatczyka partyjnego, ekipy Tuska.

To nie jest sprawa indywidualnej "fachowości"

To raczej zdolności interpersonalne w doborze "murzynów" co robią faktyczna robotę , a pani B, jedynie medialnie ją sprzedaje.

Sorry Sorry takie reality show.

Moim zdaniem : wysłać Tuska do Strasburga na przewodniczącego UE (Niemcy go chcą bo wiedzą że jest słaby i będzie można na niego wpływać - a dla Polski to dobrze bo zawsze naszych spraw tam przypilnuje) a Bieńkowską zrobić nowym premierem ...

@ justas32 - Ty nie niej takich pomysłów, ceny jakiej Niemcy zażądają za to stanowisko ten naród nie udźwignie...

Mam pytanie: co to za paskudztwo na tym zdjęciu ???

Jakaś koreańska minister (ichnia Renia Berger ?) ? Bo nie kojarzę...

Ja chciałbym aby w naszym kraju znalazł się wreszcie premier który "kulom/mediom nie kłaniał" wkurza mnie ciągłe przepraszanie za wszystko i na kolana przed różnymi grupami nacisku (górnicy, rolnicy, kościół, itd.)

Bieńkowska dała nadzieję, powiedziała co powiedziała i nie przepraszała - i o to chodzi.

Póki co niech dotrzyma danego słowa i załatwi sprawę śmierdzących kibli w pociągach.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ja chciałbym aby w naszym kraju znalazł się wreszcie premier który "kulom/mediom nie kłaniał" wkurza mnie ciągłe przepraszanie za wszystko i na kolana przed różnymi grupami nacisku (górnicy, rolnicy, kościół, itd.)

Bieńkowska dała nadzieję, powiedziała co powiedziała i nie przepraszała - i o to chodzi.

taaaa...generalnie brakuje bab z jajami.Popieram w calej rozciaglosci ale nie wiem czy ministerstwo zdrowia tez udzwignie.

Póki co niech dotrzyma danego słowa i załatwi sprawę śmierdzących kibli w pociągach.

najpierw zalatw swoj kibel.

a jak juz zalatwisz swoj to w wagonie nie sr** na podloge.

muls dlaczego przypisujesz swoje przywary innym?

Dała słowo, lecz słowo gówno warte jak i te kible.

W jednym masz rację nasze społeczeństwwo nie dorosło do kultury wypróżniania się na kolei,

Miała szansę to zmienić.

Miała szansę to zmienić.

spoleczenstwo chce zeby minister zmienił im kible.Jakies popierdolone to spoleczenstwo.Zeby zamykal im drzwi w biegu pociagu otwierane przez spoleczenstwo etcetc..

a jak spoleczenstwo dowie sie ze minister koleij sprzedal i wywali polowe zalogi to spoleczenstwo zaprotestuje.Bo to ze jest tak jak jest to w polowie jest wina spoleczenstwa/

spoleczenstwo chce zeby minister zmienił im kible.J

Misiu mulsie ale to nie społeczeństwo składało deklarację w tej sprawie tylko bohaterka niniejszego wątku, osobiście.

Jak wiesz społeczeństwo w tym kraju jest często takie, że po takich deklaracjach będzie srało w pociągach więcej, być może na złość p. wicebieńpremier..

To inna historia dotycząca żarcia z Warsu.

Misiu mulsie ale to nie społeczeństwo składało deklarację w tej sprawie tylko bohaterka niniejszego wątku, osobiście.

Jak wiesz społeczeństwo w tym kraju jest często takie, że po takich deklaracjach będzie srało w pociągach więcej,

a ja misiu temu spoleczenstwu nie takie glupoty obiecam.Nawet ze bede mu dupe wycierał...takie spoleczenstwo.

Tylko uważaj aby tym czym wytrzesz społeczeństwo w twarz nie oddało.

Społeczeństwo żywi, broni i jest okrutne.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.