Skocz do zawartości
IGNORED

Monster Cable M 2.4

D4ncer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Nie wiem w ktorym momencie zaczyna sie hajend, ale posiadam kable jak w tytule, nowe kosztowaly kilka tysi wiec mysle ze miejsce umiejscowania tematu jest wlasciwe. Chcialem zapytac co o nich sadzicie, byc moze ktos mial z nimi stycznosc. Moj problem polega na tym, ze posiadaja takie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) koncowki i nie jestem w stanie wpiac ich do systemu, a musze pozbyc sie albo ich, albo Koda YW-8229. Mus przymus. Aha, na zdjeciach Monster Cable M 2.4 w wiekszosci maja po 4 zakonczenia (bi wire), moje maja 2 (byc moze da sie je przerobic na bi wire, nie wiem). Fajnie byloby gdybyscie pisali DLACZEGO myslicie tak a nie inaczej (doswiadczenia, nie mniemania).

Dzieki za wszystkie opinie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/108838-monster-cable-m-24/

kilka tysi? kupiles ich szpulę 100m ? ;)

8.5 USD za stopę, to ma być ten hi-end ? litości.. nie bardzo rozumiem, co byś chciał osiągnąć tym wątkiem - jak ktoś Ci napisze, że to jest g... to jak to potem sprzedasz?

--

Jeśli chcesz poznać cywilizację...posłuchaj jej muzyki - Konfucjusz

p0is0n, z całym szacunkem dla Ciebie - mylisz kompletnie kable. Monster Cable M2.4 kosztują dużo więcej niż 8.5 usd za stopę.

To są M2.4:

monster.jpg

Przez jakiś miałem w systemie M1 ale to nie mój sound, te kable mocno dociążają dźwięk i wygładzają górę. Po części odniosłem wrażenie że grają jak stare MITy tylko bez tego efektu 3D.

Nie ma co się bawić w biwire tylko zrobić dobre zworki i po kłopocie.

Nie znam akurat tego modelu ale może te wtyki są po częsci odkręcane jak u MITa i można je wymienić na widełki albo banany?

p0is0n, z całym szacunkem dla Ciebie - mylisz kompletnie kable. Monster Cable M2.4 kosztują dużo więcej niż 8.5 usd za stopę.

To są M2.4:

monster.jpg

Przez jakiś miałem w systemie M1 ale to nie mój sound, te kable mocno dociążają dźwięk i wygładzają górę. Po części odniosłem wrażenie że grają jak stare MITy tylko bez tego efektu 3D.

Nie ma co się bawić w biwire tylko zrobić dobre zworki i po kłopocie.

Nie znam akurat tego modelu ale może te wtyki są po częsci odkręcane jak u MITa i można je wymienić na widełki albo banany?

kliknąłem w link podany przez kolege D4ncer...a tam faktycznie, nie ten kabel.

--

Jeśli chcesz poznać cywilizację...posłuchaj jej muzyki - Konfucjusz

jesli kabel jest w miare nowy (2009+) to ma koncowki wymienne:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.