Skocz do zawartości
IGNORED

Rock kontra Baltlab kontra Amplifikator

pawelm

Rekomendowane odpowiedzi

Poniewaz nie da sie ich posluchac w jednym miejscu chcialbym uczestniczyc w odsluchu tych 3 wzmakow ;-)

Z naszego forum i prasy 'fachowej' wynika ze w rozsadnej cenie Baltlab jest najlepszym polskim wzmakiem, Amplifikator jest z nim porownywalny a o Rocku jest najmniej informacji ( ci co sluchali mowia ze jest niezle). Ciekawy jestem jak by te wzmaki wypadly z budzetowymi kolumnami i CDekiem ;-) (np M1 i Evo3) Sluchalem zawsze tych wzmaczniaczy w roznych warunkach, z roznymi kolumnami ;-) .....i chyba jest to nie porownywalne .. a tak mozna by bylo sobie swoje zdanie wyrobic ;-)

Ps No i czy pociagnely by monitorki Minima Audio ;-).

ponoc w najblizszym wydaniu Hi-FiiM bedzie mozna przeczytac wlasnie o Rocku i Amplifikatorze. co by tu nie pisac, to wyglada na to, ze te trzy wzmacniacze reprezentuja naprawde wysoki poziom (o Rocku tylko slyszalem, ze jest swietny, pozostale dwa sluchalem). roznice chyba sprowadzaja sie do szczegolow - ostateczny wybor to kwestia gustu (wlacznie z wygladem wzmakow :)).

moze tam klocka nie byc, bo byly wysylane na poprawke (bylo o tym na forum), ale warto sie dowiedziec - moze wrocil jednak.

jesli uda sie posluchac Rocka, to koniecznie napisz cos na forum co o tym wzmaku sadzisz :)

Zolty

To bylby niezly pomysl ....ale ja nie jestem wlascicielem Rocka wiec jedynie panowie Sylwester i Slawek moga taka akcje podjac. Mysle ze nie bylo by problemu jakby jakis delegat/ci wybral by sie do Wwy ( ja go moge z dworca odebrac jesli pociagiem) i zobaczyc w Wawie jak to gra ;-) Oczywiscie z Amplifikatorem ;-)

Z autostradą nie tak łatwo - dopiero klaruje się sprawa pierwszego odcinka A1 - na razie GTC (mający koncesję)obliczyło, że będzie to najdroższa autostrada w RP (ponad 5 mln USD/km), ale jeszcze nie wie jaką metodą ją wybuduje....

Ciekawostka - wiedzą już za ile, ale nie wiedzą dlaczego tak drogo.

>Do wawy się nie wybiorę - za kilka dni wyjeżdżam i nie będę osiągalny do października. Dzięki za zaproszenie.

a dzis jeszcze uslyszalem, ze jak tą autostradą bedzie jezdzic za malo samochodow (w staosunku do przewidywan) to panstwo (czyli my) bedzie doplacac - to jest zloty interes!!! moze wezmiemy sie za budowe autostrad?! kto chetny?

Polecam przejazd autostradą A2 odcinkiem Września - Poznań, można poczuć się jak na amerykańskim hajłeju - bardzo mały ruch;-)). Spowodowane jest to alternatywną drogą szybkiego ruchu łączącą te miasta, a 11zł za 50km to w sumie trochę dużo.

Niektórzy mówią że dla zarządzających to i lepiej bo mniejszy ruch oznacza mniejsze zużycie a co za tym idzie rzadsze remonty, a państwo i tak kaskę daje.

Rozmawiałem w sprawie dostępności Amplifikatora w Warszawie - egzemplarz z SAPRu jest już nieosiągalny. W żadnym innym salonie Amplifikatora nie ma, natomiast Jozwa Maryn może mógłby pomóc....

Baltlaba to i ja bym chętnie jeszcze raz posłuchał. Najlepiej u mnie w domu ;-))

A w ogóle pawlem to fajne zestawionko wzmaków wymyśliłeś ;-)

Pozdr.

To gdzie, u kogo i kiedy ?

ale mysle, ze producentowi powinno zalezec na zaprezentowaniu wzmaka - wiec moze cos zaproponuje? (swoja droga w zasadzie byl juz kiedys umowiony odsluch forumowy acz mielismy wykorzystac wzmaka z SAPRu)

Nie wiem jakie producent ma kontakty w Warszawie, wysłanie wzmacniacza (choćby kurierem) to z jednej strony nie problem, ale z drugiej strony kto weźmie odpowiedzialność za wzmacniacz i jego powrót do Radicon'u, że o jakiejś gwarancji dla producenta nie wspomnę.

Przykre, ale wygląda na to, że razem z SAPR'em marka zniknęła z Warszawy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.