Skocz do zawartości
IGNORED

Mało kobiet na forum - nie słuchają muzyki?

lete

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyliście, że na forum nie ma praktycznie kobiet? Na 100 chłopa jest może 1 kobieta...

A na zdjęcia z odsłuchów forumowych już patrzeć nie można ;) Rozsiada się na kanapie grupka "młodych panów", jeden z wąsem, inny z łysinką i wszyscy obowiązkowo na pierwszym planie eksponują przeróżne wzory fikuśnych skarpetek, nie mówiąc już o kapciach w różnym stanie... ;) A te koszule w kratkę, czy eleganckie przykrótkie jeasny prane po raz 20-ty ;)

Nie możecie chociaż żon do fotografii zaprosić? ;)

Zapomniałeś dopisać że jeszcze brzuchy im wystają do przodu.

Powinni zamiast kupować następne cudowne kable robione wieczorową porą w ciemnych garażach, kupić sobie rowery. Dobry rower to już połowa ceny takiego cuda z garażu.

Żony zazwyczaj słuchają z kuchni to ich na foto nie widać ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Zauważyliście, że na forum nie ma praktycznie kobiet? Na 100 chłopa jest może 1 kobieta...

A na zdjęcia z odsłuchów forumowych już patrzeć nie można ;) Rozsiada się na kanapie grupka "młodych panów", jeden z wąsem, inny z łysinką i wszyscy obowiązkowo na pierwszym planie eksponują przeróżne wzory fikuśnych skarpetek, nie mówiąc już o kapciach w różnym stanie... ;) A te koszule w kratkę, czy eleganckie przykrótkie jeasny prane po raz 20-ty ;)

Trzeba by w ogóle się zastanowić - czy audiofil może sobie pozwolic na taki luksus jakim jest żona ;-) . Dzielenie uczuć i pieniędzy nie może zbyt długo trwać z czegoś trzeba zrezygnować ;-)

Pozdrawiam ))

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Mało kobiet też zajmuje się elektroniką, nie tylko audio. Słuchają na przypadkowych sprzętach, lub na swoich partnerów.

Głupi nie lubi się zastanawiać, lecz tylko swe zdanie przedstawić. Księga Przysłów 18,2

Kobity sluchaja muzyki ale nie zwracają uwagi na jakosc sprzetu do sluchania muzyki wiec ich tutaj nie ma poza wyjatkami.

chwilowy brak działalności w audio.

Kobity sluchaja muzyki ale nie zwracają uwagi na jakosc sprzetu do sluchania muzyki wiec ich tutaj nie ma poza wyjatkami.

W ubiegłym wieku miałem znajome małżeństwo gdzie to właśnie pani była zagorzałą audiofilką. Jej mąż dopiero po paru latach został wciągnięty w hobby, ale nigdy nie osiągnął poziomu zaangażowania żony. Później wyemigrowali i o ile wiem hobby zanikło.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Koszule w kratkę są passe?

"Najlepsze są amerykańskie koszule w kratę.

Bierzesz sobie winko, siadasz nad Wisłą, rozpinasz kołnierzyk.

Najlepsze są amerykańskie koszule w kratę"

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Ja znam jedna audiofilke, sam ja ta choroba zarazilem;) Ma kolumny Acapella, jakas dzielonke manleya, jakiegos wysokiego projecta a teraz przymierza sie do linna lp12;)

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Może dlatego, że kobietom, jako tym które częściej "ogarniają" domowy budżet, trudniej 'przełknąć" kwoty rzędu kilkuset złotych za wtyczkę od kabla zasilającego?

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Słuchają, ale teraz stoją przy garach zamiast pier**lić po próżnicy po samczych forach.

Albo gapią się w "Przepis na życie"...

A wszystko to z aneksu kuchennego :)

Po prostu kobiety( tak jak często zawodowi muzycy) słuchają muzyki a nie sprzętu.Nie zwracają uwagi na sprawy techniczne.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

To nie gender !

Ale rozróżniają dobre źródło - moja koleżanka była pod wrażeniem Marantza u swojego kochanka,

Nawet wiedziała jak się nazywają kolumny. Ale później zapomniała :)

Niejako przy okazji zastanawiam się, że skoro nie zwracają uwagi na sprzęt tylko na muzykę, skąd to częste "nawet moja kobieta słuchając mimochodem w kuchni powiedziała, że słyszy zmianę". Żeby nie było, sam tego doświadczyłem, tylko za cholerę nie wiem, czy one rzeczywiście słyszą te zmiany, czy tylko chwalą naszą nową zabawkę, tak jak pochwaliłyby nową zabawkę dziecka.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Wszystkie moje żony akceptowału zakup (koszty). Wszystkie moje dzieci wiedziały jak sprzęt się nazywa - żony nie :)

Wszyscy odczuwali róźnicę po zamianie sprzętu.

Oprócz ostatniej - wtedy się rozwiodłem.

To,że ktoś nie pisze na tym forum to nie oznacza,że nie słucha muzyki.

Jak tak można takie herezje na forumie?

Tylko audiofil tak naprawdę słucha i odczuwa muzykę. Reszta na przypadkowym sprzęcie słucha przypadkowej muzyki i w ogóle nic nie rozumie w temacie.

;)

To nie gender !

Ale rozróżniają dobre źródło - moja koleżanka była pod wrażeniem Marantza u swojego kochanka,

Nawet wiedziała jak się nazywają kolumny. Ale później zapomniała :)

Nie wiedziałem,że To teraz nazywa się marantzem!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.