Skocz do zawartości
IGNORED

Naprawa wzmacniacza AKAI - Białystok lub Warszawa

tomek11

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i z góry przepraszam, jeżeli odpowiedź na moje pytanie jest gdzieś w świeżych wątkach. Ja znalazłem tylko takie sprzed kilku lat i albo telefony są nieaktualne, albo pod danym adresem nie ma już działalności...

Dlatego proszę o Waszą pomoc. Do rzeczy - padł jeden kanał we wzmacniaczu AKAI AM-52, który daje moc w sklepie mojej żony. Rozumiecie, sprawa prestiżowa, itd..

Czy moglibyście kogoś polecić, najlepiej w Białymstoku albo w Warszawie, kto podjąłby się zadania i nie sczyścił ze mnie 300 zł, bo za tyle to kupię inny AM-52;)

Z góry dzięki za wszelkie wpisy.

Pozdrawiam, Tomek.

Bluesound Node / Synthesis Roma 96DC+ / B&W 706 S3

Pewnie chcesz to naprawić z senymentu,ale am52 możesz kupić sprawnego za 250 pln,a nie wiadomo czy nie zapłacisz tyle za naprawę,lubisz Akai to jest jeszcze tani am 55,57,59,65,67,69.

Pewnie chcesz to naprawić z senymentu,ale am52 możesz kupić sprawnego za 250 pln,a nie wiadomo czy nie zapłacisz tyle za naprawę,lubisz Akai to jest jeszcze tani am 55,57,59,65,67,69.

Pewnie tak, ale ta awaria w moim to może być drobiazg do zrobienia np. za 80 zł. Jak kupię inny AKAI z 15 letnim stażem, to jest spore prawdopodobieństwo, że grając 8 godzin dziennie coś w nim i tak padnie po jakimś czasie. Więc na razie jestem za opcją poszukania dobrego serwisu.

Bluesound Node / Synthesis Roma 96DC+ / B&W 706 S3

• 1 miesiąc później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.