Skocz do zawartości
IGNORED

Czy wysłałeś życzenia świąteczne do firmy, która wyprodukowała sprzęt dający Ci tyle radości?

Wuelem

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie, pamiętałeś?

Gdyby właśnie polscy audiofile okazali się inni, niż reszta świata byłoby ludziom z tych firm bardzo miło.
To są często niewielkie przedsięwzięcia, więc można traktować ich niemal jak zaprzyjaźnioną rodzinę.

Jeszcze zdążysz...

A może deklarację, że w dupę ich będziesz do Wielkanocy całował ???

Bo, że zapłaciłeś, to za mało :)

Kubri swieta ida wyluzuj :) Widac slaby i drogi sprzet kupiles ... ja zaraz zyczenia wysylam to swietny pomysl !

Kubri ma rację. Niech im moja kasa i peany na tym forum wystarczą za życzenia.
Życzenia to oni mi powinni wysyłać bo łaskawie użytkuję ich sprzęt.
Nawiasem mówiąc - pierwszą świąteczną kartkę w tym roku przysłał mi Mercedes-Benz. :)

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

[quote name='caleb66' timestamp='1387754585' post='3028601']
mi kartke przyslal zaporozec
[/quote]

Tys piknie! :)
I tak powinno być.
A nie odwrotnie! :)

[quote name='il Dottore' timestamp='1387753800' post='3028598']
Nawiasem mówiąc - pierwszą świąteczną kartkę w tym roku przysłał mi Mercedes-Benz. :)
[/quote]

To takie ludzkie. O mnie też pewna firma ubezpieczeniowa pamiętała. Właśnie dopiero co otrzymałem od niej aż 2 (dwa) powiadomienia, że z początkiem stycznia kończy mi się ubezpieczenie samochodu. Pamiętają!
Wzr...us...zył...em się...
:)

[quote name='Wuelem' timestamp='1387751730' post='3028574']
No właśnie, pamiętałeś?

Gdyby właśnie polscy audiofile okazali się inni, niż reszta świata byłoby ludziom z tych firm bardzo miło.
To są często niewielkie przedsięwzięcia, więc można traktować ich niemal jak zaprzyjaźnioną rodzinę.

Jeszcze zdążysz...
[/quote]
Chyba powinno byc na odwrot. Ja zawsze dostaje zyczenia np ze sklepow gdzie zakupy robilem.

?👈

Jak widać dobre firmy nie ceną zdobywają klienta a profesjonalną obsługą i bezcennym czasem dla klienta

[quote name='rafal735r' timestamp='1387800447' post='3028936']
Chyba powinno byc na odwrot. Ja zawsze dostaje zyczenia np ze sklepow gdzie zakupy robilem.
[/quote]
Ale nie kupowałeś WLM

[quote name='DeeS' timestamp='1387799182' post='3028918']
O mnie też pewna firma ubezpieczeniowa pamiętała.
[/quote]

O mnie jeszcze mój księgowy. :)
To również się wiąże z końcem roku bo w styczniu powinienem zdać rozliczenie roczne. :)
Dobra, niech mu będzie, każdego roku swoją ciężką pracą funduje mi równowartość wczasów w Tajlandii dla 4 osób. :) Nie, żebym do Tajlandii się wybierał ale gość jest naprawdę dobry!

[quote name='wladz' timestamp='1387800679' post='3028942']
siedem razy do naprawy wysyłałem i teraz kartkę z życzeniami ?
[/quote]
WLM się nie psuje

[quote name='Rezyslaw' timestamp='1387803571' post='3028986']
Jak widać dobre firmy nie ceną zdobywają klienta a profesjonalną obsługą i bezcennym czasem dla klienta
[/quote]
faktycznie siedem razy naprawiać to trzeba mieś cierpliwość profesjonalisty i nadmiar czasu.

[quote name='Kubri' timestamp='1387803901' post='3028995']

faktycznie siedem razy naprawiać to trzeba mieś cierpliwość profesjonalisty i nadmiar czasu.
[/quote]
Ale z to kartki swiateczne wysylaja.

?👈

WLM się nie psuje

[/quote]
ja mam odmiene doświadczenia i na dodatek na naszym polskim podwórku

WLM się nie psuje

[/quote]

może nie naprawiali tylko sztukowali , za każdym razem był ten sam problem. Udrękę zakończyła wymiana na nowy wzmacniacz . . Nic wielkiego NAD C 372 i ten egzemplarz już bez problemów kilka lat gra

Ja rozmawiałem dzisiaj z Konstruktorem i Producentem mojego sprzętu i złożyłem mu życzenia świąteczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.