Skocz do zawartości
IGNORED

Cambridge audio minx xi

kaaapa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, kolega poprosił mnie o znalezienie urządzenia wszystko w jednym i pomyślałem o tym urządzeniu, czy ktos z was słuchał tego minia? Swego czasu jak zaczynałem przygodę z audio miałem sonata ar30 i miło ja wspominam, dlatego tez to mini chce mu polecić.

https://www.audiostereo.pl/topic/107882-cambridge-audio-minx-xi/

Witaj,
Minx XI to bardzo dobre urządzenie, pod względem funkcjonalności praktycznie kompletne, brzmieniowo jest to klasa przynajmniej wzmacniacza CA Topaz AM10. Biorąc tego typu urządzenia, moim zdaniem zdecydowanie najlepsza propozycja, konkurencją mogą być np. systemy Naim, jednak to zupełnie inne pieniądze.

Jeśli masz taką możliwość, serdecznie zapraszam do naszego salonu na odsłuchy, w przypadku pytań słuźę pomocą.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Nie powinno być problemu, podaj proszę jakie to kolumny.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.