Skocz do zawartości
IGNORED

Klub TAGA Harmony

Rekomendowane odpowiedzi

Zapomniałem dodać, że do tych gniazd z dc blokerami mam wpięte trzy  urządzenia z zasilaczami impulsowymi.

Ps. Ciekawe ile kosztuje ta najnowsza listwa ?

Edytowane przez rpm
  • 2 tygodnie później...

Słuchamy, testujemy i podziwiamy. Taga Nostalgic TH-12 w salonie Q21.

taga_nostalgic_th12_01.jpeg

taga_nostalgic_th12_02.jpeg

taga_nostalgic_th12_03.jpeg

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

9 minut temu, Q21 napisał:

Słuchamy, testujemy i podziwiamy. Taga Nostalgic TH-12 w salonie Q21.

taga_nostalgic_th12_01.jpeg

taga_nostalgic_th12_02.jpeg

taga_nostalgic_th12_03.jpeg

Gra to jakoś w porównaniu do np Jade 20,Jade 30 Pylona?
Prosze o więcej info.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Już jest film na naszym kanale, zachęcam do obejrzenia 🙂 

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

W dniu 23.10.2024 o 12:32, Pseudodrummer napisał:

Gra to jakoś w porównaniu do np Jade 20,Jade 30 Pylona?
Prosze o więcej info.

Absolutnie nie. Nie ma co porównywać. Pylon to dojrzałe brzmienie a Taga to niestety budżetówka. 

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

• 1 miesiąc później...

Dołączam do klubu Taga z głośnikami Platinum S-100 v.4 ponieważ były na dobrej promocji w black week. To moja pierwsza styczność z marką Taga i muszę powiedzieć, że głośniki prezentują się naprawdę dobrze i solidnie. Na styk mi się zmieściły na półce, są naprawdę spore. Moje stare Jamo S622 przy nich wyglądają jak zabawki. Na razie nie robiłem nowej kalibracji pod nie ponieważ jutro jeszcze ma przyjść nowy subwoofer, więc grały na starych ustawieniach pod Jamo i faktycznie dźwięk jest trochę inny bardziej rozproszony od zwykłych monitorów, ale szału na razie bym powiedział nie ma, no ale zobaczymy jak będzie po prawidłowej kalibracji. Pozdrawiam

Zdjęcie WhatsApp 2024-12-02 o 15.42.29_433fd6b7.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.