Skocz do zawartości
IGNORED

Smoleńsk - na czysto

skynyrd

Rekomendowane odpowiedzi

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Nie dostaliśmy czarnych skrzynek

wraku samolotu

nagrań z wieży w Smoleńsku.

Dostaliśmy pijanego Błasika, tak lądują debeściaki, on mnie zabije...raport Anodiny i Millera.

W co wierzyć? - przypuszam, że nikt podskórnie nie wierzy w wypadek.

Brak zwrotu wraka, czarnych skrzynek, nagrań - na to wskazuje

https://www.audiostereo.pl/topic/106861-smole%C5%84sk-na-czysto/

Moim zdaniem Egonie, to był wypadek. W naszym Państwie kolejny wypadek po debeściarskim lądowaniu Kasy z pijanym naczalstwem mundurówki. Obydwa wypadki spowodowane tym samym burdelem w polskiej armii. Choć w przypadku smoleńskim, spowodowanym ruskim burdelem w Rosji i ruskim burdelem w Polsce. Teraz obie strony ukrywaja przed światem ten żenujący fakt i tak to wygląda. Już samo "lotnisko" to zaprzeczenie jakiegokolwiek lotu samolotu pasażerskiego. Wspomnij jakość przeprowadzonych sekcji zwłok, bo doskonale odnosi się do całości ruskiego burdelu w tej sprawie. O działaniu naszego zbioru wszelakiej maści ment politycznych zwanego rządem, nie wspomnę.

To moje osobiste zdanie.

Serdeczności. Włodek.

wraku samolotu

Dostaliśmy pijanego Błasika, tak lądują debeściaki, on mnie zabije...raport Anodiny i Millera.

Jak bedziemy dalej jezdzic po Rosji to nigdy tego wraku nie dostaniemy i zawsze bedziemy od nich gaz kupywac po najwyzszej cenie w europie.

?👈

wraku samolotu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Przy tym pardon... burdelu w najjaśniejszej to ja się dziwię że tak późno była ta katastrofa.

Lot, który się nie powinien odbyć.

Czy coś w tym locie było poprawnie przygotowane ???

(samolot który nie powinien latać, samolot rządowy remontowany w wrogim Polsce państwie (sic!!!), załoga nie wyszkolona, bez znajomości języka. Logistyka lotu - bez jaj nic nie było przygotowane, pasażerowie - ci ludzie nie powinni wsiąść w życiu na pokład jednej maszyny, i tak można bez końca, złamano chyba wszystkie procedury jakie można było złamać)

Później katastrofa i Putin ogrywa naszego Tuska jak chce. (nasz premier po prostu wyszedł przy Putinie na raczkujące politycznie dziecko, przy dorosłym graczu) Efekt oddajemy wszystko Rosjanom, ba nawet początkowo ciała naszego prezydenta nie chcieli oddać. Gdyby nie śmierć tylu osób to byłaby piękna farsa z tego.

Rosjanie grają jak zawodowcy.

A my ? Nikt w Polsce nie poniósł kary, nie zakończył kariery politycznej (co by się stało w każdym demokratycznym państwie) Do odstrzału poszły jakieś płotki....

Rząd: przecież nic się nie stało, katastrofy się zdarzają - bez komentarza.

I na koniec Macierewicz który doprowadził do tego iż w tym kraju nikt już w nic nie uwierzy. Ten gość skutecznie na lata pogrzebał szansę na obiektywne wyjaśnienie sprawy... Sam jestem w szoku, czemu na jego działalność pozwolił Kaczyński. Gdyby Rosjanie zmobilizowali do tej sprawy cały swój wywiad nie osiągnęliby nawet połowy tego co udało się ekipie Macierewicza.

Resumując, nie widzę szans na wyjaśnienie sprawy. A czy zamach czy katastrofa - nie wiem. Z jednej strony bur..l w 3 RP, z drugiej rosyjscy politycy są mściwi niczym zdradzona kobieta (o czym przekonali się ich decydenci w Londynie)

Jak bedziemy dalej jezdzic po Rosji to nigdy tego wraku nie dostaniemy i zawsze bedziemy od nich gaz kupywac po najwyzszej cenie w europie.

A jak ktoś Ci Twoją własność zabierze to też idziesz prosić ładnie o zwrot ? To może zostaw u mnie na parkingu swój samochód, ja będę nim jeździł a Ty raz na jakiś czas będziesz się kłaniał i prosił o zwrot auta :)

A my ? Nikt w Polsce nie poniósł kary, nie zakończył kariery politycznej (co by się stało w każdym demokratycznym państwie)

Nieprawda. Karę ponieśli prawie wszyscy którzy decydowali o przebiegu tego nieszczęsnego lotu.

1. I ten który się spóźnił (gdyby się nie spóźnił to pół godziny wcześniej jeszcze można było lądować) a później naciskał na konieczność wylądowania.

2. I ten który stwierdził że polscy piloci nie będą się uczyć na ruskich symulatorach sytuacji niebezpiecznych i obciął na to fundusze. Który przygotowywał ten lot od strony organizacyjnej.

3. I ten który dopuszczał by politycy naciskali na załogę i sam w ich imieniu na załogi "naciskał". Który pozwalał aby latali ludzie bez koniecznych zezwoleń, stażu wylatanych godzin, doświadczenia itp.Który przygotowywał ten lot od strony załogi i procedur lotniczych.

4. I ten który "chciał dobrze" i usiłował za wszelką cenę wylądować. Który nie miał dość siły charakteru żeby powiedzieć "spie...j", choćby nawet wiązało to się z końcem jego kariery w siłach powietrznych RP.

Wszyscy ponieśli karę. Ale tłuszcza chce więcej ...

Wszyscy ponieśli karę. Ale tłuszcza chce więcej

Tłuszcza chce więcej, tłuszcza odsyła do katastrof w tzw. cywilizowanych państwach. tłuszcza ci mówi: popatrz jakie głowy tam się sypią przy okazji mniejszych katastrof. ;P

Te Twoje 4 punkty to pachną na mile morką demagogią - bez urazy....

Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim, bez katastrof !!!

P.S.

A tak przy okazji, parę lat po katastrofie mamy procedury, regulaminy, żeby to się nie powtórzyło, czy nadal tylko modlitwy ? ;P

A jak ktoś Ci Twoją własność zabierze to też idziesz prosić ładnie o zwrot ? To może zostaw u mnie na parkingu swój samochód, ja będę nim jeździł a Ty raz na jakiś czas będziesz się kłaniał i prosił o zwrot auta :)

Przeciez nikt nic nie zabral. Samo z nieba spadlo.

?👈

Mam znajomego ktory na drugi dzien pojechal samochodem do smolenska zobaczyl wszystko ... znajomy czesto lata na rozne kontynenty swiata samolotem ma w sumie za co... i jak to okreslil " Tam nie bylo gdzie wyladowac" Warunki sprzyjajace katastrofie tam takie ujrzal...

kolego tomaszu nie idźcie tą drogą.nie możesz od tak sobie pisać, że nie było zamachu.

czym będą żyły lemingi z pisu?

proszę nie pisz już tak;-p

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Przecież tam nie było lotniska! Zostało dawno zamknięte ale nasi oficjele z PO i PiSu nie chcieli wlec się samochodami z Moskwy czy z Mińska...

Czy prezydent bądź premier jakiegoś innego kraju(pomijam bantustany) kiedykolwiek lądował na lotnisku polowym swoim "air force one" ?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Przecież tam nie było lotniska! Zostało dawno zamknięte ale nasi oficjele z PO i PiSu nie chcieli wlec się samochodami z Moskwy czy z Mińska...

Czy prezydent bądź premier jakiegoś innego kraju(pomijam bantustany) kiedykolwiek lądował na lotnisku polowym swoim "air force one" ?

fox da się

A tu macie prawdziwą symulację.

fox da się

Pewnie, że Antkiem można nawet na zagonie...kartofli wylądować, ale nie Macierewiczem bombowcem:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tam dwa czy trzy dni wcześniej Putin i Tuska wylądowali . Tylko warunki pogodowe pozwoliły zejść poniżej 100 metrów .

Prezes nakazał , brat wykonał rozkaz a pilot nie mógł odmówić . Tak w skrócie historia tragicznego lotu

Niszczycie polską rację stanu.

Rusek musi próbować polaka zabić. A polak musi ruska nienawidzić. Tak było, jest i być musi !

I jak ruski prezydent składał polskiemu premierowi kondolencje to się teraz z polaka wszyscy śmieją i zdjęcie za dowód zdrady przytaczają.

P.S. Dlaczego w Polsce ton debacie publicznej nadają idioci ???

wladz, jaki ty jesteś prymityw

Amen

ale nie durny jak forumowy kolega

a tak może wytłumaczysz z jakich powodów złamali wszelkie zasady bezpieczeństwa skutecznie narażając pasażerów na utratę życia

z jakich powodów zatracili racjonalne myślenie i instynkt samozachowawczy

durny escal wytłumacz skoro to takie prostackie

ale nie durny jak forumowy kolega

a tak może wytłumaczysz z jakich powodów złamali wszelkie zasady bezpieczeństwa skutecznie narażając pasażerów na utratę życia

z jakich powodów zatracili racjonalne myślenie i instynkt samozachowawczy

durny escal wytłumacz skoro to takie prostackie

wladziu zdążysz dwa razy się urodzić nim ktoś Ci na pytanie odpowie.

ktoś napisał "prezes kazał a pilot wykonał" i dalej wiem co było

Na poczatku byla tragedia, potem jaja, a teraz to juz zenada.

Rafał zupełnie się zgadzam z Tobą i pewnie nie tylko ja;-p

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.