Skocz do zawartości
IGNORED

Prezent na chrzciny

pangitarzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, okazuję się że mam być wujkiem chrzestnym i myślałem żeby dać dzieciakowi coś symbolicznego co będzie go kierowało w stronę muzyki co myślicie o takiej zabaweczce, wiadomo że na początek musi trochę podrosnąć ale kto wie jak mu się spodobają rurki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/106692-prezent-na-chrzciny/

Daj mu jakiś puchar z dedykacją "Za zajęcie pierwszego miejsca", niech ma na zachętę.

A i kup mu jakiś bilet na dobrą wróżbę.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ja proponuję założyć maluszkowi fundusz z pierwszą wpłatą z planem np.18-to letnim,rodzice mogą co miesiąc dokładać do oszczędności pociechy.Przy nawet symbolicznych wpłatach po 18 latach kwota dla młodzieńca będzie znacząca .

Zostaniesz chrzestnym,okazji na sprezentowanie zabawek,potem komputerów,rowerów jeszcze będziesz miał niemało;)

l'enfant sauvage

Z doświadczenia wiem, że im zabawka prostsza i bardziej wytrzymała tym lepiej.

Moje wnuki mają ich sporo, a jak są u mnie to najlepsza zabawką jest patyk, sznurek i swoboda działania. Młotek i gwoździe lub piła to już Hi-End a możliwość robienia zapór z gałęzi na leśnym potoku to już prawdziwa fantazja.

W tym wieku najważniejsze jest kształtowanie wyobraźni, technika to rzecz drugo-, a nawet trzeciorzędna.

Jestem Europejczykiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.