Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Academy i Delta Studio - spotkanie

Audio Academy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i dźwieki pytam.

W piątek był u mnie pan Witek z Delty Studio i zaproponował spotkanie towarzyskie pod koniec września.

Mam zamiar przytaszczyć trzydrożne Enceladusy ( tak się pisze, sprawdziłem), Mimasy na nowym wysokotonowym głośniku Seasa i nowość, którą chyba zdążymy ukończyć - Kolumna oparta na głośnikach Vify, 93dB skuteczności, cena ok. 6500zł.

Napiszcie ile osób by przyjechało, żeby opłacało mi sie przyjeżdzać.

Może by ktoś wziął ze soba dla porównania jakąś swiatową czołówkę np: Proaka, Sonusa, Audionota czy Dynaudio.

Jak posprzatamy u nas w firmie, to zrobimy spotkanie w Łodzi, może w październiku.

https://www.audiostereo.pl/topic/10659-audio-academy-i-delta-studio-spotkanie/

Sprzątajcie, sprzątajcie. Piszę się na spotkanie ale w Łodzi. Chociaż do Wrocławia wcale nie jest daleko.

P.S.

Wciąż pamiętam jak u Was grały Mimasy2.To był dla mnie cios.

Widzę, że w Łodzi też było by fajne spotkanie, ale najpierw Wrocław.

Przewidywalny termin to 25 września. Jeżeli zdązymy z kolejną konstrukcją, to zabiorę Tethysy 2 i jakieś monitorki za ok.1900zł. Tethys 2 bedzie kosztował 4500zł.

Dali Grandy mieliśmy już u siebie, chetnie staniemy do konkurencji raz jeszcze.

Panowie, jeżeli zbierze się conajmniej 10 osób, to w Łodzi można zrobić mały pokaz 11 lub 18 września.

We Wrocławiu z racj, że spotkania się już odbywały liczę na publicznośc 20 osobową.

UWAGA ! Lekko straszne wiadomosci.

25 wrzesnia odpada, w tym czasie mam ślub kolegi na którym muszę być, bo go kręcę.

Komu pasuje 18 września, ręka do góry. Najważniejsze jednak, żeby pasowało panu Witkowi z Delta Studio.

Jestem zawsze z Wami. Może być 18 września.

Trochę robi się gęsto bo jeszcze czeka GLD na dogodny termin.

Audio Academy 18. września.

Spróbujmy z GLD 25. września lub w połowie października.

• 2 tygodnie później...

Dla tych, którzy wrócili z urlopu, przypominamy, że 18 września odbędzie się spotkanie w Delta Studio. Będą trzydrozne Enceladusy, nowa konstrukcja o efektywności 93dB i Mimasy.

Prosimy o potwierdzanie obecności.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.