Skocz do zawartości
IGNORED

Arcam FMJ CD36 - Proszę o opinie

Jogi

Rekomendowane odpowiedzi

Jak odtwarzacz , początkowe ceny były jakieś z sufitu ,na szybkiej wyprzedaży kończąc w cenie 2300 zł.

Cd-23 brać :)

cd36 nowy oddawali za 2300zł czy używany ?

jaka jest różnica pomiędzy cd23 a cd36 ??

Gość rydz

(Konto usunięte)
<br />cd36 nowy oddawali za 2300zł czy używany ?<br />

Nowy.

Poczytaj w sieci o tych modelach , no ale jak przeczytasz recenzje pewnego pana na "P" to i 36 możesz łyknąć :))))

Wzmacniacz CREEK, więc CD:

CREEK EVOLUTION 2

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A jak się ma Arcam FMJ CD 23 do Audiolaba 8000CD?

Bo mam ten drugi i myślę o wymianie na coś lepszego.

Będzie różnica jakaś?

"Kiedy wszystko się zmienia, muzyka piękną zawsze pozostaje."

Jak dorwiesz to cd23 , mam i jest miazga.

Kolega napisze coś więcej o tym cd23 chodzi mi o dźwięk z czym to u Ciebie gra i czego można się spodziewać po tym cd. ??

Z góry dziekuję

@Jogi:

wyrównany tonalnie,dynamiczny,dobry detal i rozdzielczość,barwy raczej pastelowe,stonowane,góra gładka,zróżnicowany i z dobrą kontrolą dół.

Ciepły,kolorowy misio to nie jest ;) ale praktycznie w każdym aspekcie odcina się zdecydowanie od budżetowych odtwarzaczy.Dostępny i niedrogi laser,choć należy wziąć pod uwagę,że to już nie taka najmłodsza maszynka.U mnie swego czasu bardzo dobrze wpisał się w system z lampą.Dużo roboty robi RingDac,ale można kombinować z zewnętrznymi przetwornikami-wdzięczny jako transport.Mocny zawodnik,bez dwóch zdań.

Nie polecam do systemów grających sucho,matowo,bezbarwnie.

l'enfant sauvage

Zroznicowanie barw wokali i intrumentow jest tak bogate ze na dobrej lampie i glosnikach zapominasz ze sluchasz cd.

Kupilem go na allegro za 2500 ale mysle ze dalbym rowniez i 5000. Teraz dopiero wiem jaki netrebko ma głos, i jak brzmi pianino, jak miliony barw rozchodza sie po pokoju i z jakas sila sa wciskane klawisze. JAk dla mnie ring dac jest jedyny i w swoim rodzaju

Dziękuję za info. Wszystko wskazuje na to, że trzeba posiąść tą maszynę cd23 i samemu się przekonać - z dostępnością tego cd nie jest ciekawie ale jestem cierpliwy :)

No przecież czeka na Ciebie:

Ukryta Zawartość

Chyba że kolor nie pasi. :/

Ukryta Zawartość

Elementarna empatia: nie mów drugiemu, że urządzenie, które ma dopiero tydzień, jest kiepskie.

Ten nie :/ mógłby być czarny ale nie o kolor chodzi .

A jeszcze tak na marginesie co powiecie o tym CREEK EVOLUTION 2 ?

co mdavis poleca bo może się okazać że komplet creeka z Eposami będzie lepszym rozwiązaniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.