Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie w okolicach Włocławka naprawić gramofon?

Darek200364

Rekomendowane odpowiedzi

We Włocławku na ulicy Zachodniej mieszka pasjonat starej radiofonii i historycznych urządzeń RTV. Kiedyś pracował w serwisie . Posiada i wiedzę i doświadczenie oraz aparaturę pomiarową.Nazywa się Andrzej Bielicki.Tel:54 2355243 Ceny umowne-warto negocjować.Polecam Uwaga:Często wystawia na sprzedaż stare odbiorniki radiowe z lat 30-60.

Nie mam praktyki z fachowcami z Włocławka ale do k.... nędzy ile można "naprawiać" główną przelotówkę przez Włocławek?

Od dwóch lat jeżdżę do Trójmiasta praktycznie dwa razy w miesiącu i cały czas wykopki.

No, ostatnio niby oddali parę metrów wylotówki na Toruń za to z ograniczeniem 70km/h :)

My mieszkańcy tego zacnego grodu, też się pytamy o to ile można ta drogę remontować? Mamy przez środek miasta trans- europejską autostradę północ-południe i ze środków własnego budżetu mam robić drogę dla połowy Europy? Ktoś w W-wie zapomniał o tym małym fragmencie autostrady ale basen narodowy wybudowali. Pozostałe drogi mamy super i nawet jakieś ostatnie nam remontują a krajowa to inna bajka i jeśli dla państwa nie jest to strategiczna inwestycja, to tym bardziej dla nas. Dla władz miasta mam propozycje ustawienia na wlocie znaku do 3,5 tony i po herbacie. Wyremontujemy wtedy wszystko pewnie "za swoje". Czemu to piszę? Bo ciągle słyszę że we Włocławku droga do "d" a to nie nasza wina. Elektronika też u nas na dobrym poziomie jak koledzy maja problem gdzie i co nietypowego naprawić, to proszę pytać. WIEM WSZYSTKO a i analogowy tez sporo potrafi podpowiedzieć. Na dokładkę nie będzie to tak horrendalnie drogo jak w stolycy. To tyle w sprawie naszego niby nędznego otoczenia. A lasy mamy zabójczo piękne i zaczynają się od mojej chałupy. Po lasach na rowerze śmigam i w sprawie naprawy roweru też mogę pomóc. Pięknie jeeeest...
  • Redaktorzy

Wloclawek to miasto mojego ojca. Mam tam polowe rodziny. Fakt, mlodzi powyjezdzali do innych miast za chlebem, ale sentyment pozostal. Spedzalem tam co drugi rok wakacje (czasy podstawowki). Pozdrawiam wszystkich "Wloclawiakow"!

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Bo ciągle słyszę że we Włocławku droga do "d" a to nie nasza wina

Ależ oczywiście, że nie Wasza. Kto mówi, że Wasza?

A od rozstrzygnięcia nowego przetargu na te brakujące 60km A1 do momentu pierwszego wbicia szpadla upłynęło ponad pół roku a ostatnio jadąc zaobserwowałem, że te zasrane 60km robi jeden robotnik :)

... Mam nową M-kę czyli M2405S Forte który kupiłem na Allegro rok temu, a który to nie używany od 1979 roku przeleżał w szafie nigdy nie odpalany...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czego to ludzie nie kupowali "na zapas" w PRL-u. Jeden tonę mąki, drugi tonę cukru, innny karton zapałek, dziesięć worków papieru toaletowego, jeszcze inny nowy zapasowy magnetofon schował w szafie, ktoś traktor bo dawali i zamknął w stodole...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.