Skocz do zawartości
IGNORED

żużel - niby 4 kółka w lewo !

kazek680

Rekomendowane odpowiedzi

Tak po wczorajszym meczu o wszystko naszła mnie taka myśl - mam już serdecznie dosyć tych naszych kopaczy -- po raz nty dałem się nabrać na siedzenie przed TV i kibicowanie. I zaś kicha , remisujemy z Montenegro ( dziwne ale w programie TV mieliśmy grac z Czarnogórą). Stawiam teraz na żużel .Dzisiaj MIMP w Tarnowie , GP Słowenii --- jutro półfinały DMP. Czyż nie piękniej ( w porównaniu naszej koszykówki w meczy z Gruzją ) Polskie reprezentacje prezentują się z rywalami na czarnym torze. Bijemy wszystkich i wszędzie. Pozdrawiam wszystkich fanów czarnego sportu z Tarnowa, Zielonki, Leszna, Torunia, Czewy, Bydzi, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,itd

Pozdr

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

Od dawna nie oglądam piłki, a w zasadzie prawie w ogóle, za to żużel od 86-tego roku prawie każdy mecz Apatora a teraz Unibaksu i jak jest możliwość to troszkę po świecie na GP jeżdżę. Polecam , najsilniejsza liga świata a w dużynówkach jest jedno pytanie czy obronią znowu złoto? Nie ma szans wstydzić za naszych od wielu lat:) Dziś GP Słowenii, choć mistrzostwo już chyba rozdane.

Idź na stadion piłkarski , a popatrz na stadiony żużlowe --- prawie robi różnice. Piła nożna, kosz jest popularna i gówno z tego -- remis z Montenegro, baty od Gruzji faktycznie jest się czym pałować

Pozdr

Ja

no nie moge isc tam teraz... w remoncie jest

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Mój Stary miał gazelę, pamiętam, że nawet razem mieliśmy na niej wywrotkę:)

No a WSK-i, Kobuzy itp. to czyje było?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Janku

popularność nie może być miarą sprzętu. Czy F1 jest popularna dzięki temu że silniki robi ferrari, mclaren itd? Akurat w chasiu ( żużlu ) to jest prostsze bo wszyscy ( poza nielicznymi wyjątkami ) jada na włoskim bodajże GMie. Po prostu wielkie miasta w tym sporcie nie istnieją. Leszno, Gorzów,Toruń, Tarnów,Rzeszów, Rybnik,Lublin,Gniezno itd nie mają wielkiej pilki ale mają wielki żużel. I po prostu w seniorskich czy juniorskich rozgrywkach nikogo sie nie boimy i przed nikim nie pękamy.

Pozdr

Ja

No to dlaczego nie lotnictwo precyzyjne? Na 20 odbytych mistrzostw swiata, 13 razy indywidualnie wygrywali Polacy..

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Sport który jak ktoś na żywo zobaczy ( 3 lata temu na starych tłumikach było jeszcze fajniej ) raczej się nie oprze kibicowaniu . Nawet moja żona się wciągnęła . Notabene to faktycznie sport w którym można pójść na pełny stadion całą rodziną z małymi dziećmi obejrzeć najsilniejszą ligę świata oraz polaków którzy są w ścisłej czołówce .

NA stadionach żużlowych często widzę małżeństwa na kopaną nie chodzę ale może ktoś bywa ile żon udaje się przekonać do pójścia na mecz kopanej i ile z nich chce potem wracać na stadion ?

Szkoda Sajfu tytuł w GP już raczej rozdany . Jutro za to będzie emocje sięgną zenitu w Czewie , Zielonej , Tarnowie i u nas w Toronto niech wygra lepszy .

Pozdrowienia dla kibiców czarnego sportu .

No to dlaczego nie lotnictwo precyzyjne? Na 20 odbytych mistrzostw swiata, 13 razy indywidualnie wygrywali Polacy..

Zacny wynik w jaki sposób idzie to oglądać ?

Dzięki JACM za takie wpisy

zawsze znajdą się tacy malkontenci z twierdzeniami - że brydż to zajebista dyscyplina tylko gdzie ją oglądnąć.

Chyba jednak Tajski , szkoda Emilja a mnie bardziej Darsiego bo jednak to zaj......e chłopaki

Ja

No przed sezonem się zapowiadało że Ward da popis widowiskowej jazdy w GP a tu jeszcze Tajski wyskoczył niespodziewanie potem dzięki nim oglądaliśmy niesamowite ściganie no i niestety pech i nowe tłumiki nie oszczędziły w tym roku wielu z nich . Szkoda ale i tak jest na co popatrzeć czekam własnie na powtórkę o 22:30 w N sport dzisiejszego GP żeby obejrzeć w dobrej jakości bo na pewno będzie co . Kurcze wielkimi krokami zbliża się koniec sezonu potem znów odliczanie do wiosny Ten rok był wyjątkowo emocjonujący . Szkoda że za rok nie będzie KSM-u to był jednak dobry krok żeby mecze były bardziej wyrównane .

Hehehe

to nie będę Ci opowiadał kto z młodziaków rozdaje karty bo jestem na żywca. Zobaczymy bo nowy przelotowy ( nie dławiący silnika ) tłumik pan Debski wymyślił i przesłał do homologacji panom z FIMu

Ja

Trzymam kciuki za Dębskiego mocno . I za naszych bo jutro w lidze ciężkie spotkania oby bez incydentów . Twardo ale sportowo i niech wygra lepszy .

Mój 3 letni syn jak ogląda żużel to przed startem zawsze mówi tata w tym niebieskim kasku to Ja , ale jak do mety pierwszy dojedzie czerwony to mówi : Tata wygrałem to ja byłem jednak w tym czerwonym :)

Podoba mi się reakacja ludzi którzy pierwszy raz mają stycznosć jak im się mówi że żużlowcy wchodzą w łuk i ślizg nawet przy 100 na godzinę i nie mają hamulca zawsze jest zdziwiona mina : jak to nie mają hamulca ? :)

spadam pojeździć trochę na kompie w SGP Gollobem . pozdrawiam .

Hehehhheh

A moja młoda 5 letnia córa kochając Koldiego mając okazję na zdjęcie, autograf itd. chowa się za mamą bo się wstydzi.

Dla niedowiarków niech sobie zrobią taki eksperyment ---- jadąc 100 kmh niech pojadą driftem

Pozdr

Ja

....................za to żużel od 86-tego roku prawie każdy mecz..............

A ja przestałem w 1978 na Stal Gorzów :)

• 1973: Mistrzostwo Polski.
  • 1974: 2. miejsce w I lidze.
  • 1975: Mistrzostwo Polski.
  • 1976: Mistrzostwo Polski.
  • 1977: Mistrzostwo Polski.
  • 1978: Mistrzostwo Polski.

Nudne to się wówczas zrobiło; i tak jakoś do dziś zostało.

Tak po wczorajszym meczu o wszystko naszła mnie taka myśl - mam już serdecznie dosyć tych naszych kopaczy -- po raz nty dałem się nabrać na siedzenie przed TV i kibicowanie. I zaś kicha , remisujemy z Montenegro ( dziwne ale w programie TV mieliśmy grac z Czarnogórą). Stawiam teraz na żużel .Dzisiaj MIMP w Tarnowie , GP Słowenii --- jutro półfinały DMP. Czyż nie piękniej ( w porównaniu naszej koszykówki w meczy z Gruzją ) Polskie reprezentacje prezentują się z rywalami na czarnym torze. Bijemy wszystkich i wszędzie. Pozdrawiam wszystkich fanów czarnego sportu z Tarnowa, Zielonki, Leszna, Torunia, Czewy, Bydzi, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,itd

Pozdr

Albo cos lubisz, albo nie. Albo lubisz pilke, albo nie. Albo lubisz sporty motorowe, albo nie. Smieszy mnie takie podejscie do sprawy. Kiedys ciagle Małysz wygrywal skoki. Potem byl przesotoj, nic nie skakal. Moj kumpel przestal to ogladac, potem znow zaczal, bo znow Malysz zaczal latac dalekow. Wkoncu mowie do niego. - Albo lubisz ogladac skoki, albo nie!? - A co mi z tego ogladania jak Malysz nic nie skacze. Pfff. Nie pojmuje tego toku rozumowania.

?👈

W pił ke sam grałem pare lat.Kocham i ją lubię. Natomiast przy ze zwierzęceniu piłki , a znajomości żużla widzę tyle innych pozytywnych cech, innego podejścia itd Popatrz co się dzieje na stadionach?

Ja

Tak sobie myślę że piłka to frustrujący sport jest dla polskiego kibica bo może się okazać że od narodzin do usranej śmierci w dupsko się dostaje. No rozumiem od Hiszpanii, Brazylii ale od Wysp Zielonego Przylądka? Jeszcze chwilę i dostaniemy od Nauru, Tuvalu albo Wysp Marshalla:) Chociaż nie jestem pewien czy tak mają boisko. Ważne że PZPN ma się dobrze.

A dziś w GP Słowenii 1 miejsce Hampel, 3 miejsce Gollob.

Wczorajszy mecz pod względem dramaturgi gdzie w 15 biegu 3 krotnie zmieniało się to kto wejdzie do finału był wyjątkowy . Gratulacje za walkę dla Czewy i za finał dla Zielonej niech będzie równie dramatyczny jak w rundzie zasadniczej i niech zdecyduje 1 punkt o złocie w 30 biegu :) . Dziś Piraci jadą w Angli o wejście do play-off .

Lepiej nie bo można zejść na zawał:) Ale oba mecze w Toruniu i Częstochowie genialne. Niezależnie od tego co działo się w około i co robili zawodnicy trzeba im oddać że stąpać po cieniutkiej linii to trzeba mieć jaja. Sam nie wiem czy taka jazda na krawędzi zdrowia albo życia miała sens. Najważniejsze nie się gorzej nie skończyło.

Użytkownicy

513 postów

Napisano wczoraj, 20:50

Cze

gratulacje dla Zielonki i Torunia .Niestety Czewa może być dla nas za mocna

Czyli rozumiem jesteś kibicem Jaskółek, szkoda że jakoś bez powietrza i koncentracji jechali w półfinale. Niestety uważam że na Czewę przy takim podejściu będzie za mało.

A ja ubolewam, w tym tygodniu będą głosować co dalej z moją Polonią, prezes poleciał wczoraj.

Niestety w Bydgoszczy żużel się skończył jak się nie znajdzie cudotwórca to w najlepszym przypadku druga liga :(

Z audio jest jak z chlebem, jeden lubi słodki a drugi kwaśny.

Witam

Niestety szkoda takich legend jak Polonia. Przy tym wielkim rozp.....rdolu w regulaminowych przepisach w tym kraju dla tej dyscypliny sportu sami nie wiemy co będzie się działo w przyszłym sezonie.

Risto ciężko mieszkać w Tarnowie i nie być fanem Jaskólek. Bardziej jestem chyba fanem żużla jako takiego - na pewno nie należę do bandy debili wyrywających krzesła itd. Staram się z żona i córkami oglądać chaś z bliska. A że mieliśmy okazję sami pojeździć to też dla nas to fajny fun. Kibicujemy Polakom w DPŚ ( bylem w tym roku w Pradze ).

Z Czewą to będzie piekielnie trudno - Madsen kicha, Vacul kicha, Janowski wielka niewiadoma chyba na teraz to tylko Janek potrafi zawalczyć na torze ( chyba że walnie 2 taśmy - i tak go kochamy ). Jednak sami widzicie że coraz bardziej mecze zaczynają być rozgrywane przy zielonych stolikach - wykluczenie Szuminy??? kara dla wprasowanego w bandę przez Miedziaka Sajfudinowa?

Teraz prezesi ( bodajże poza Bydzią - bo kto tam ma sie stawiać? ) postawili się Ekstralidze Żużlowej, PZMotowi i GKSŻ że jak tak dalej będzie to nie wystartują rozgrywki w przyszłym sezonie. A sami kedys prezesi oddali te rozgrywki w ich ręce. Polskie piekło.

Pozdr

Ja

Szkoda Bydzi chodziłem na mecze ligowe także i u was . Ale nie bez kozery jesteście drużyną która najczęściej spadała i awansowała do Ekstraligi . Także szybkiego powrotu do derbów wam życzę sąsiedzi w EE .

Kazek680

Są 2 sposoby żeby nie dać się wciągnąć prezesom w ich rozgrywki . Pierwszy zawodnicy , sędziowie i reszta nie będzie brała udziału w cyrku ( niemożliwe ) Drugi nie zagłębiać się w nic poza walką na torze czyli sportem choć to można zrobić jedynie na stadionie bo w TV już stronnicze pier... psuje często całą zabawę szczególnie tego matołka który prowadzi także GP zawsze nie zgadza się z sędzią jednocześnie podkreślając że on na przepisach się nie zna dokładnie ot wszystkowiedzący lepiej Polak :).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.