Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego przymyka się oko na praktyki Accu?

paul_67

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rydz

(Konto usunięte)
<br />Wiedzą, ale co mają odpowiedzieć? Pytanie chyba do moderacji? <br />

Napisałem kilka zdań w jego nowym temacie co o tym myślę,pytanie do moderacji też,dostałem oczywiście bana.

Ciekawe zjawisko,gość nadaje z dwóch kont,"Accu vel discomaniak" gdzie za takie praktyki powinien moim zdaniem zostać dożywotnio zbanowany a dzieje się co ?

Zakłada sobie nowy temat jak by nic się nie stało :)

Dzieje się tak dlatego, aby na forum nie było marazmu? Gość sam prowokuje wyzywając oponentów od idiotów i głupców, a potem wybiela się,że niby nie lubi chamstwa.Kto tu jednak nim jest? Niektórym (i mnie) nerwy poszczają i dają się ponieść co jest bez sensu, ponieważ z nim nie da się dyskutować.Teraz sobie założył bliźniaczy wątek i kręci dalej te swoje lody jak zacięta płyta.Już zbanował wszystkich niewygodnych.Lans po prostu.

To pisz do wtajemniczonych a nie enigmatycznie na publicznym forum.

Żałuję,że nim nie jesteś:)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Czy na tym forum nie da się już normalnie pogadać o niby wspólnym hobby jakim jest audio żeby nie zostać przez kogoś oplutym z powodu odmiennych poglądów, nie zostać "bohaterem" jakiegoś niedwuznacznego wątku albo nie być wyzwanym od ćwoków (historia prawdziwa) na PW?

Jak się rejestrowałem w 2008 roku to jeszcze takich jazd chyba nie było bo raczej bym sobie odpuścił udział w czymś takim.

Nawet przepychanki z trójwymiarowym stały na sporo wyższym poziomie.

Musiałbyś napisać na co przymyka się oko,no i oczywiście.......................które.

Na co to chyba wiadomo.Które oko? Oboje!

Czy na tym forum nie da się już normalnie pogadać o niby wspólnym hobby jakim jest audio żeby nie zostać przez kogoś oplutym z powodu odmiennych poglądów, nie zostać "bohaterem" jakiegoś niedwuznacznego wątku albo nie być wyzwanym od ćwoków (historia prawdziwa) na PW?

Jak się rejestrowałem w 2008 roku to jeszcze takich jazd chyba nie było bo raczej bym sobie odpuścił udział w czymś takim.

Nawet przepychanki z trójwymiarowym stały na sporo wyższym poziomie.

Ja na ten przykład jestem niespotykanie spokojny człowiek, ale po kontakcie z takim gościem zapominam o kulturze.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Ja na ten przykład jestem niespotykanie spokojny człowiek, ale po kontakcie z takim gościem zapominam o kulturze.

To niedobrze Paweł.

Jak po dwóch postach widzę, że się z człowiekiem nie dogadam a forma "dyskusji" idzie w rynsztokowym kierunku to zapominam o jego istnieniu.

To niedobrze Paweł.

Jak po dwóch postach widzę, że się z człowiekiem nie dogadam a forma "dyskusji" idzie w rynsztokowym kierunku to zapominam o jego istnieniu.

I tak powinno się robić, ale jak ktoś przekracza wszelkie granice przyzwoitości to niestety...

paul_67 ,

To nie forum tylko dla wtajemniczonych. Więc czy mógłbyś napisać konkretnie o co chodzi ?

Arkadix

Już wyżej wszystko wyjaśniłem:)

Być może dla kogoś kto siedzi na forum codziennie i czyta wszystkie wpisy sprawa jest jasna. Ja jednak wpadam tu tylko od czasu do czasu i nadal nie wiem o co chodzi. Tytuł sugeruje , że chodzi o jakieś praktyki stosowane przez Accuphase ..... i dalej żadnych konkretów.

Arkadix

paul_67, miej trochę godności, weź na klatę to, w czym czynnie brałeś udział, prowokując Accu do kłótni tylko dlatego, że uważa, iż CD brzmi lepiej niż winyl. Człowieku, to, że zakładasz taki wątek, świadczy tylko i wyłącznie o jakiejś Twojej nieutulonej frustracji. Że-na-da!!!

Żenadą drogi kolego jest to na co pozwala się na tym forum.Sfrustrowany to raczej jest ktoś inny.Zabrali gościowi zabawki to przyniósł sobie nowe i jeszcze z piaskownicy wszystkich powyrzucał.Nie widzisz tego???

"Chamstwu w życiu trzeba się przeciwstawiać siłą i godnością osobistą"

paul_67, miej trochę godności, weź na klatę to, w czym czynnie brałeś udział, prowokując Accu do kłótni tylko dlatego, że uważa, iż CD brzmi lepiej niż winyl. Człowieku, to, że zakładasz taki wątek, świadczy tylko i wyłącznie o jakiejś Twojej nieutulonej frustracji. Że-na-da!!!

Ja go prowokowałem? Weź się za solidną lekturę bo się miotasz nie wiedząc, dokładnie o co chodzi.Kto nazwał oponentów głupcami,debilami i idiotami? Kto sprowokował do dyskusji na tak niskim poziomie?

Nie wiem czy ktoś zadał sobie trud przeczytania starych wpisów Accu. W jednym z nich twierdzi on, że nie jest klonem Discomaniaka71, są po prostu dobrymi kolegami, którzy do siebie wpadają posłuchać tego i owego. Śmieszne. Ktoś tu ma rozdwojenie jaźni. Chyba nikt nie wątpi, że mamy do czynienia z jedną osobą.

Forum dalej będzie zdychać dopóki moderacja raz na zawsze nie wytnie kilku dyżurnych trolli, którzy przywłaszczyli sobie monopol na rację i akurat najwięcej się udziela. A to wcale nie jest łatwe, gdyż buntownicy z wyboru od razu będą mówić o lepszych i gorszych w oczach moderatorów, którzy mają reputację taką jaką mają. Nie wiem czy niebezpodstawnie. Sam nigdy nie miałem do czynienia z żadnym z nich, więc nie będę nikogo oceniać nie mając dowodów. Moim zdaniem za samo wszczynanie kłótni moderacja powinna ciąć prowodyrów jak leci.

Takiego grajdołu nie widziałem chyba na żadnym forum. A wystarczy poczytać to forum 7-10 lat wstecz, kiedy jedynym sprawiedliwym był bodajże sam Lukar. No ale wtedy mieliśmy tutaj samą śmietankę prawdziwych hobbystów, którzy dawno stąd pouciekali. Chyba wiem dlaczego...

Xavian XN 250 EVO | Sony TA-N7 | Chord Mojo | Luxman T-03L | AQ Midnight 2 | Sun Audio Reference | Tomanek TAP8

Brawo! Czekałem na taką trzeźwą i rzetelną ocenę sytuacji!

Wczoraj Accu vel discomaniac się zdemaskował i zamilkł do rana obmyślając strategię.Potem wyskoczył z nowym lansem.

Gość rydz

(Konto usunięte)
<br />Nie wiem czy ktoś zadał sobie trud przeczytania starych wpisów Accu. W jednym z nich twierdzi on, że nie jest klonem Discomaniaka71, są po prostu dobrymi kolegami, którzy do siebie wpadają posłuchać tego i owego. Śmieszne. Ktoś tu ma rozdwojenie jaźni. Chyba nikt nie wątpi, że mamy do czynienia z jedną osobą.<br />

Netyketa wyrażnie w takich przypadkach mówi ,punkt nr 17.

Jeden użytkownik nie moze mieć kilku aktywnych kont,jeśli taka sytuacja zostanie wykryta konta zostaną zablokowane lub całkowicie usunięte.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Użytkownik Dark Knight dnia 21.06.2013 - 14:10 napisał

Disco, dlaczego nie piszesz pod swoim nickiem? Tu tez dostałeś bana?

zgloszenie juz jest w moderacji (odpowiedź moderatora Cira, jest to w wątku dlaczego winyl brzmi lepiej ......)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Teraz już wiem o co chodzi. Początkowo myślałem, że wątek ma związek z firmą Accuphase ..... a tu chodzi o zwykłą nawalankę winyl vs cd :-)

pozdrawiam

Arkadix.

Gość Gość

(Konto usunięte)

Dzieje się tak dlatego, aby na forum nie było marazmu? Gość sam prowokuje wyzywając oponentów od idiotów i głupców, a potem wybiela się,że niby nie lubi chamstwa.Kto tu jednak nim jest? Niektórym (i mnie) nerwy poszczają i dają się ponieść co jest bez sensu, ponieważ z nim nie da się dyskutować.Teraz sobie założył bliźniaczy wątek i kręci dalej te swoje lody jak zacięta płyta.Już zbanował wszystkich niewygodnych.Lans po prostu.

A to teraz jasne. Nie można było tak od razu?

Żałuję,że nim nie jesteś:)

W takim razie to akurat mnie cieszy że jestem niewtajemniczony. Staram się omijać niepotrzebne i nic nie wnoszące pyskówki.

To nie jest taka zwykła nawalanka.Chodzi o to,że na tym forum są równi i równiejsi.Osoby nietykalne i mogące bez powodu kogoś obrażać, a gdy odpowiesz na zaczepki wtedy to wychodzisz na chama i ćwierćinteligenta. Wyobraź sobie,że tu niby chodzi o merytoryczną dyskusję, ale pod warunkiem,że jest ona po myśli człowieka wielu nicków Accu.

W takim razie to akurat mnie cieszy że jestem niewtajemniczony. Staram się omijać niepotrzebne i nic nie wnoszące pyskówki.

Sam nie wiem co mnie pokusiło, aby zaglądać do tematu gdzie On bryluje:)))

Gość Gość

(Konto usunięte)

Chodzi o to,że na tym forum są równi i równiejsi.

Niestety. Moderacja dobrze wie o użytkownikach którzy mają klony na forum i nic kompletnie z tym nie robi. Nie zależy im na tym.

Pamiętam jak kiedyś chamski temat, miał kilkadziesiąt stron, po czym jakiś moderator dopiero go ukrócił przy czym chlapnął że przecież i tak został założony przez klona:-).

Jak sam do nich się nie zwrócisz z prośbą o usunięcie jakiegoś chamskiego wpisu, to niczego nie widzą.

Moim zdaniem powinna być publicznie podana statystyka liczby banów jaką dostał każdy użytkownik. Pięknie by nam to pokazało z jak wysoko stojącym w hierarchii pyskaczem akurat toczymy dyskusję.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.