Skocz do zawartości
IGNORED

CEC BD 5200 pokrywa gramofonu

Zen_66

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich,

Mam gramofon jak w tytule (CEC BD 5200), który niestety ma totalnie uszkodzoną pokrywę. Nie ma takiej na żadnym z portali zakupowych (all..., e..ay). W związku z tym chciałbym gdzieś zamówić taką pokrywę (chodzi o zwykłą plastikową obudową jakich wiele w gramofonach).

Czy kiedyś zamawialiście gdzieś pokrywę na "wymiar", a jeżeli tak to gdzie ? Może gdzieś w okolicy Trójmiasta ?

Z góry dziękuję i wielkie dzięki.

https://www.audiostereo.pl/topic/104874-cec-bd-5200-pokrywa-gramofonu/

Wszyscy się bardzo cieszymy , że masz gramofon "jak w tytule". Zawsześ taki leniwy ?:)

Też się cieszę, że się cieszysz.. Co więcej, cieszę się, że się cieszycie - piszesz w liczbie mnogiej, a więc pewnie jest Was więcej.

Jednakże, jak masz coś do powiedzenia w temacie pokrywy, to napisz, a ja z góry dziękuję za pomoc. Jak nie masz nic do powiedzenia, to nie marnuj swojego i mojego czasu na bzdury.

Zen

Panowie, może ktoś z Was jednak napisze w jaki sposób poradzić sobie z uszkodzoną obudową. Uszkodzoną na tyle, że nie nadaje się do regeneracji. Muszę znaleźć nową obudowę. Czy jest jakaś firma, która robi takie obudowy ? Czy może jest to do zrobienia DIY ?

Poradźcie coś w temacie proszę !!!.

Mądralom (j.w.) jednak dziękuję z góry.

Człowieku, czep się swojej baby.

Jeszcze raz, jak wiesz gdzie taką pokrywę można zrobić, to napisz, a ja bardzo grzecznie podziękuję. Jak wiesz w którym wątku znajduje się taka informacja, to pomóż, bo ja tego nie mogłem znaleźć.

Jak masz "sr...ć z d..py", to sobie odpuść i nie pisz więcej, bo nie jestem Twoimi mądrościami zainteresowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.