Skocz do zawartości
IGNORED

mbquart ql e 62, prosze o pomoc!!!

Pejacz

Rekomendowane odpowiedzi

witam, czy ktoś sie może spotkał z tym subwooferm, szukałem w necie nie mogłem znaleźć. Dodam że mam okzaje kupić go za 300zł i nawet nie wiem czy to dużo czy mało. Chce to podłączyć do wzmacniacza technics sa-gx280, a ma to grać w pokoju 4m na 3,5m

https://www.audiostereo.pl/topic/10477-mbquart-ql-e-62-prosze-o-pomoc/
  • Redaktorzy

Pejacz - jak ma grać sam sub to repertuar będziesz miał mocno okrojony. Nawet Kodo będzie niepełne ;-(

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

jak dla mnie do takiego pokoju same podogówki powinny wystarczyć

ps.

mam nadzieję że są podobne do :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fr@ntz

"I am an audiophile"

tak, są identyczne, ale nie o kolumach chciałem pogadac. Chodzi o to że mam to podpięte do komputera , jestem maniakiem filmów i przydało by sie troszke dobrego basu, a same kolumny nie dadzą takiego wrażenia choć by nie wiem co.

• Redaktorzy

jeśli dla Ciebie mottem jest "No bass, na fun" to kup. Ale w takim metrażu to i porządne podstawkowce by wstarczyły. Ale jeśli kaszlnięcie na filmie ma wyprowadzać meble sąsiadów.....

Fr@ntz

"I am an audiophile"

ja takiego woofera kupilem jakies dwa lata temu (wlasnie ten model) za okolo 150zl, wiec teraz powinien kosztowac najwyzej stufke. Mam go na dzialce teraz, duzego basu z niego nie ma. Najlepiej miec do niego oddzielny wzmacniacz a nie razem z kolumnami pod jednym. Wtedy gra znacznie lepiej.

pozdrawiam

Zgadza się ja miałem go osobno podpietego do wzmacniacza mocy CARVER. Obecnie jednak zmieniłem miejsce odsłuchowe na mniejsze i nie jest on mi potrzebny.

Obecny system to: Densen B-100, Yamaha CDX-993, Kef 102reference, podstawki JTLaudio, kabelek gł VDH CS122 i interkonekt mogami pure crystal. Kupiłem właśnie na allegro 2 X 1,90 DNM Reson. Zobaczymy jak to zagra.

pzdr

za stówkę to szkoda zachodu z wysyłką :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.