Skocz do zawartości
IGNORED

Nowe ampitunery marantza

piter3333

Rekomendowane odpowiedzi

a do tego w uk zaczynaja sie wyprzedaże starszych modeli czyli 6007itp ceny jakies 50 %taniej niz na zielonej wyspie donalda w pl 6007 chodzi kolo 4tys

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Marantz-e z serii X008 wyróżniają się zewnętrznie przede wszystkim bogactwem gniazd na tylnym panelu:L_sr5008_u_b_re.png.

Jeżeli ich jakość wykonania i dźwięk będą na tym samym poziomie, to będą to całkiem udane "maszyny" KD.

Nie egzaltowałbym się tak baśniową mocą 7 x 170 W - jeżeli będzie 90 W na kanał - to i tak bardzo dobrze.

Po prostu zmieniają oznaczenia. Jak dawniej podawali prawdziwa moc 7x45 przykładowo tak teraz po przejęciu Denona podają jak pozostali7x170.

Piec ma na wyjściu 1190 W coś pieknego :)

Generlanie po tych amplitunerach spodziewał bym się czegoś dobrgo jednak wolał bym je najpierw sprawdzić przez polecaniem innym.

Ponad pół roku temu wymieniłem swój SR 4300 właśnie na SR 6007 i ani przez moment nie żałowałem.

Jest to naprawdę potężna maszyna... Dla mnie rewelacja.

Porównywałem z Yamahą 773 i Denonem 2313. Wypadł zdecydowanie najlepiej.

A sklep superfi znam i mogę polecić.

Witam,

co do mocy to bym się tak nie podniecał,proponuje porównać pobór mocy zasilania sr7007 i nowym sr7008.

Poza tym w sr7008 podana jest moc przy 1kHz a to zupełnie coś innego niż w paśmie 20Hz-20kHz .

Nowy sr7008 ma taką samą moc jak jego poprzednik sr7007.

Różnice polegają na dodaniu kilku funkcji ;)

Serdecznie pozdrawiam kolegów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.