Skocz do zawartości
IGNORED

Prezydent Lech Wałęsa w Internecie

testosteron

Rekomendowane odpowiedzi

Były prezydent Lech Wałęsa miał swoje konto na Blip.pl, jednak serwis zostaje zamknięty, a jego konto automatycznie przeniesiono na wykop.pl

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jest już masa negatywnych komentarzy i rzucania błotem od wykopowiczów. Sam prezydent chyba też nie do końca wie jak działa ten serwis, bo publikuje wpisy typu:

Jakie ruchy mam wykonać by wchodziły zdjęcia proszę o pomoc

Sam profil można śledzić na bieżąco tutaj:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Muzyka muzyka muzyka!

Jest już masa negatywnych komentarzy i rzucania błotem od wykopowiczów. Sam prezydent chyba też nie do końca wie jak działa ten serwis, bo publikuje wpisy typu:

Jakie ruchy mam wykonać by wchodziły zdjęcia proszę o pomoc

Na pomoc to do Wachowskiego niech zaklika))

Na pomoc to do Wachowskiego niech zaklika))

A czy Bolek potrafi obsługiwać klawiaturę ? Mam co do tego wątpliwości.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Nie do wiary! Były prezydent Lech Wałęsa (70 l.) oznajmił, że pieniądze, które wygrywał w latach 70. w totolotka, pojawiały się jak na zamówienie! Wystarczyło, że na coś ważnego brakowało i los od razu podpowiadał mu, jak ma obstawiać zakłady. – Mogę powiedzieć, że wygrywałem zawsze, kiedy naprawdę potrzebowałem – stwierdził. Ujawnił przy okazji, że w latach 1970–1972 wygrał w sumie 35 000 zł."

"Ale nie wszyscy wierzą w niebywałe szczęście Lecha Wałęsy. Historycy wyciągają z archiwów ciekawe notatki, ponoć sporządzone przez funkcjonariuszy SB. Jeden z nich miał wyliczyć, że wynagrodzenie Wałęsy za współpracę z SB jako agent „Bolek” wyniosło 13 100 zł. Jaka była prawda? Były prezydent wciąż różnie opowiada o tamtych czasach. Dziś twierdzi, że wielkie pieniądze, które, na marginesie, stanowiły równowartość sumy dobrych rocznych pensji – same pchały mu się do portfela. Wałęsa jest po prostu w czepku urodzony!"

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tajemnice-Lecha-Walesy-wygrywalem-w-totka-zawsze-gdy-potrzebowalem,wid,15811101,wiadomosc.html?ticaid=110ef7

Można wierzyć lub nie. Pokwitowania (jedne i drugie) i tak pewnie się nie zachowały.

John Travolta w Wejściu Smoka.

W pozostałych rolach

Donald Tusk

Barack Obama

Angela Merkel

Władymir Putin, jako Han.

Film, akcja, sztuki walki, PRL.

Wielki turniej, w którym rozgrywa się batalia o 38 mln kraj, obserwujemy grę kilku podmiotów, w batalii o zdobycie największych łupów i panowanie.

Scena kulminacyjna, to pozorowany wypadek samolotu z prezydentem kraju.

Przeciwnicy zyskują znaczną przewagę, lecz wróg publiczny odzyskuje siły, w wyniku działań podziemia.

Rozpoczynają się referenda, w wyniku których krok po kroku odzyskiwane są zajęte przez obcych terytoria.

Trwają przygotowania do Bitwy Warszawskiej.

Nieprzyjaciel konsoliduje siły, na zebraniu w Chorzowie.

Walka trwa, wynik jest niepewny.

Walka trwa, wynik jest niepewny.

Tak 747 A na koniec na Tronie zasiada księżniczka Hyuna:) A w FSO Produkują Hyundaia a w Bielsku Kie.

Każdy Polak ma prawo do odebrania 1 darmowego tableta Samsunga i 1 telewizor LG.

Nadchodzi masowa moda na mange.

Zus zamiast wypłat rozdaje ryż .................................................................................................................itd itd

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

no co, w mojej miejscowości w żadnym sklepie nie mogę kupić Uncle Bensa, więc jeśli gatunek ryżu byłby odpowiedni to jeszcze nie tak źle

Najlepszy jest w takich pomarańczowych opakowaniach. Rzeczywiście - trudno dostać.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Tego nie wiemy na pewno. Może eksperymentował z jakimiś daniami z ryb słodkowodnych. We własnoręcznie sporządzonych notatkach nigdy o tym nie wspominał, a żadna z ryb zapewne i tak do tej pory nie przeżyła. Zresztą one i tak głosu nie mają. Może coś więcej w tej sprawie wyjaśni nowy film Wajdy.

• 2 miesiące później...

Niesamowite jak długo prawda musiała dobijać się do opinii publicznej by w końcu ją uznano...

Dziś WIELKI DZIEŃ, Polacy!

Głównonurtowe media piszą OTWARCIE o Bolku i jego agenturalnej działalności!!! TO PIERWSZY RAZ!!!

Oczywiście ton artykułu prof. Friszke jest usprawiedliwiający i gloryfikujący jednak ja ten artykuł traktuję jako zapowiedź Wielkich Zmian czekających Polskę już niebawem! :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

dobre , ale o jakim sukcesie doktorku wypisujesz ?

zastanawiam się nad twoimi lekarskimi kwalifikacjami . Czyżbyś wszystkie choroby leczył jednym lekiem ? czy starasz się rozpoznać , poznać chorobę i dopiero przepisujesz skuteczne lekarstwa .

czy masz 100 % skuteczności , żadnej wpadki nie zaliczyłeś ?

taki kryształowy doktor Judym ?

Aha, zatem nowa linia obrony to będzie "wpadka"? :)

"Wpadkę", mon cherie, to Bolek mógł mieć sobie z Tolą, natomiast KAPOWANIE NA KOLEGÓW DO SB I BRANIE ZA TO PIENIĘDZY to "troszkę" inny kaliber - nie uważasz? :)

jaka obrona i kogo ? ... pytam tylko o twoją nieskazitelność skoro tak ochoczo oceniasz Wałęsę

Wałęsa jest symbolem i nim pozostanie choćbyś nie wiem ile czasu poświęcił na jego rozmowy z ubekami z PRL.... takie były czasy .

Nawet o mnie , zbuntowanego , długowłosego gówniarza zbierano info rozmawiając z siostrą . Na inwigilacji opierał się system i tak samo obecnie działa .

a może jesteś naiwny myśląc , że w Irlandii inaczej działa czy też działał

Twoja siostra też brała pieniądze jak Bolek, za informacje udzielone SB?

"Takie były czasy"... hehehe, kolejny fajny argument... :)

A NIBY CZEGO SYMBOLEM JEST BOLEK?

Jak dla mnie - symbolem narodowej zdrady, symbolem zakłamania, symbolem ostatecznego zwycięstwa SB.

Tu się zgodzę, że jest symbolem.

Bo pomyśl tylko... jeśli OFICJALNIE już potwierdza się prawda o Bolku, to jest tylko na razie jej część.

Boskoro Boluś kapował i brał za to kasę, to jest faktem oczywistym, że, korzystając z zebranych kwitów, ubecja cały czas miała go w ręku!

To nie był "bohaterski przywódca robotników" tylko kukiełka ubecji.

Takie są fakty!

Co z nich wynika?

Ano - przestaje dziwić, że Bolek NIE JEST W STANIE pokazać miejsca, w którym rzekomo "przeskoczył płot" (jedno z kłamstw założycielskich III RP czyli Ubekistanu).

Może więc słowa ś.p. Anny Walentynowicz o ubeckiej motorówce która dowiozła Bolka na strajk również wkrótce zostaną oficjalnie potwierdzone? :)

A co z rolą Wachowskiego? Kto i kiedy oficjalnie potwierdzi, że ten funkcjonariusz SB w stopniu kapitana został ODDELEGOWANY do Bolka, aby ubecja zawsze moga czuwać nad swoim najcenniejszym polskim podopiecznym?

Czy w świetle OFICJALNIE ZNANYCH DZIŚ faktów dziwi jeszcze kogokolwiek strach i przerażenie Bolka zarejestrowane w tym wspaniałym filmie poniżej?

Czy osoby Waldka Pawlaka i Oskara Tuska w ścisłym Kierownictwie Nocnej Zmiany,wspierających Bolka z żelazną konsekwencją też nic nikomu nie mówią w świetle obecnej sytuacji Polski?

coś nie tak z Tobą , zazwyczaj nienawiść rozum odbiera

biedaku dostał Nobla a jak teraz dostanie Oscara powiesisz się z rozpaczy ?

jak widzisz nic nie znaczysz a tylko powietrze zatruwasz , nic więcej

Jeszcze jedno... oświadczenie lustracyjne Bolka w świetle ujawnionych faktów jest FAŁSZYWE!!!

Czyli - ten facet rządził Polską przez 5 lat NIELEGALNIE!!!

Czujesz klimat???

Przecież to jest bagno a nie państwo!!!

nie , normalne . W czym problem , że akurat Wałęsa który komunę obalił choć w niej mieszkał i jak twierdzisz żył z donoszenia na kolegów ?

popatrz na swoich patriotów nobilitujących Moczara

doktorek życie to nie linia prosta

Tak - ja rozumiem.

Nic nie jest czarne ani białe.

Dobro i zło - nie istnieją.

To tylko taka konwencja - tak? :)

A zatem "róbta co chceta"...

nie , nie widzę nic niezwykłego w jego życiorysie . Typowy dla aktywnych opozycjonistów z PRL

natomiast to co wyprawiał jako prezydent a obecnie były prezydent jest dużo ciekawsze

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.