Skocz do zawartości
IGNORED

Anna Lisewska, czyli nic już mnie nie zdziwi

testosteron

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj usłyszałem o niejakiej Ani Lisewskiej. Owo dziewczę zamierza pobić rekord guinessa:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wiele rzeczy już w życiu widziałem, ale chyba wszelkie granice zostały już przekroczone. Co więcej owa pani jest podobno teraz celebrytką. Udziela wywiadów, jest zapraszana na różne spotkania, prowadzi stronę, bloga czy fanpage czy co tam jeszcze.

Ukryta Zawartość

Muzyka muzyka muzyka!

wklejając tu tego linka robisz dokładnie to samo, co cała reszta napędzająca jej celebrytyzm.

Znak czasu. Znak schyłku cywilizacji..?

ło tak jest. Łupadek łobyczajności i dobrego smaku. Łolaboga. Gdzie te stare czasy! Kiedyś ludzie były szlachetniejsze i nie było tyle cudzołóstwa. Dzie te stare, dobre czasy?

Ale panowie, nie bójcie się. Raczej was nie zgwałci...

A do ilu partnerek max powinien mieć w życiu facet, żeby nie nazwać go kurwiarzem? xD No panowie, plz. wytłumaczcie. Rozumiem, że wy tylko z tą jedyną i to po ślubie? :D

ło tak jest. Łupadek łobyczajności i dobrego smaku. Łolaboga. Gdzie te stare czasy! Kiedyś ludzie były szlachetniejsze i nie było tyle cudzołóstwa. Dzie te stare, dobre czasy?

Ale panowie, nie bójcie się. Raczej was nie zgwałci...

Bady, ja tam nie idealizuję starych czasów, bo a) nie jestem stary, b) nie wierzę w powiedzenie (zasadniczo) 'kiedyś panie za moich czasów'.

Natomiast mam prawo mieć swoje zdanie na temat poziomu 'kultury' i obyczajów. To, że Ty uważasz, że moje zdanie odzwierciedla jakiś zaścianek czy zramolenie to Twoje prawo, ale nie ma Twoje zdanie żadnej wyższej wartości od mojego. Ot, głos w dyskusji. Dla mnie na pewno nie jest to wyraz rozwoju cywilizacji, kultury, obyczajów, ale uznaję, że w tym osądzie możemy się różnić.

Powrót po dłuższej przerwie...

0na to i tak podroba jest byla juz przed nia inne np taka Houston 600

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

To kolejna panna nikt. A tak swoją drogą był jakiś polski rekord Guinessa w obrabianiu jednej laski tu i teraz.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Natomiast mam prawo mieć swoje zdanie na temat poziomu 'kultury' i obyczajów. To, że Ty uważasz, że moje zdanie odzwierciedla jakiś zaścianek czy zramolenie to Twoje prawo, ale nie ma Twoje zdanie żadnej wyższej wartości od mojego. Ot, głos w dyskusji. Dla mnie na pewno nie jest to wyraz rozwoju cywilizacji, kultury, obyczajów, ale uznaję, że w tym osądzie możemy się różnić.

Dla mnie również nie jest to wyraz rozwoju cywilizacji. Wydaje mi się, że każdy odpowiednio rozwinięty człowiek powinien przejść obok nie zwracając na krowę uwagi, a tu proszę. Jak stare baby na targu. I dzięki takiej właśnie postawie ileś setek tysięcy polaków o jakiejś krowie usłyszało.

Żałosne to społeczeństwo i tyle.

Ale o co chodzi? Zarabianie d***ą to najstarszy pomysł na biznes! :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Bady, No ale ty się też udzielasz, wiec niejako częścią tego żałosnego społeczeństwa jesteś

Zgadza się. Nie mogę żałosnego społeczeństwa odstrzelić, więc jestem jego częścią ;(

wklejając tu tego linka robisz dokładnie to samo, co cała reszta napędzająca jej celebrytyzm.

Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę. Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi.

A do ilu partnerek max powinien mieć w życiu facet, żeby nie nazwać go kurwiarzem? xD No panowie, plz. wytłumaczcie. Rozumiem, że wy tylko z tą jedyną i to po ślubie? :D

Przyznasz, że pomiędzy jedną a 100 000 jest jednak dość spory przedział?

Muzyka muzyka muzyka!

Dzisiaj usłyszałem o niejakiej Ani Lisewskiej.

Rany, co za pasztet. Zastanawiam się jacy to desperaci zdecydowaliby się na takie truchło.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.