Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie można naprawić sprzęt Onkyo

TOMEK

Rekomendowane odpowiedzi

• 43 lat później...

Nie wiem czy Ci pomogę,ale mogę polecić pana który jest bardzo dobrym specjalistą od sprzętów ONKYO,i zajmuje się praktycznie tylko tym.Naprawia wejścia / wyjścia HDMI i ma ponoć dostęp do podzespołów nawet 10 lat wstecz.On zajmuje się też sprzedażą tych urządzeń,mam od niego sprzęt już 3 lata i żadnej awarii,co prawda jest to model sprzed 11 lat :),a zostały mi jeszcze 2 lata gwarancji:).Jak znajde do niego namiary,to napisze:)

Mam namiary na tego pana,znalazłem je na karcie gwarancyjnej od niego:)

Tel:665517187

Mail: [email protected]

Pozdrawiam

No cóż jeśli Tobie pomogłem to i też dobrze :D.Kupiłem od niego sprzęt 3 lata temu i jestem bardzo zadowolony.Polecił mi go mój znajomy,który ma od niego sprzęt już 7 lat !,i nic przy nim nie było robione !!! :),co przy dzisiejszych realiach jest aż nieprawdopodobne,on zajmuje się Tylko sprzętem Onkyo i jest w tym naprawdę dobry :).Pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.