Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki wzmacniacz polecacie do 600zł ?

Alien90fr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Chciał bym kupić wzmacniacz i najlepiej żeby miał pilota. Zastanawiałem się nad Pioneerem A-702R ma dużą moc ale ponoć brzmieniowo nie za ciekawy. Aktualnie mam A-66x i chciał bym coś nowego. Później dokupił bym sobie do niego jakieś ładnie grające kolumny i cd oraz tuner by dało się sterować wszystko pilotem. Co uważacie o tym wzmacniaczu? może coś innego polecacie?

Hej!

Jeśli jesteś wytrwały szukaj na alledrogo marantza PM-68. Wiem, obecnie jedyne dwie oferty to w okolicy 1200zł (każda kwota powyżej 800zł za niego ju już duuuuże przegięcie imo). Ale widywałem je często z drugiej ręki (nieraz lekko poobcierany czy też kolor "szampański') za 580-650zł. I w tej cenie, nie wiem czy ten wzmacniacz ma konkurencje.

zawsze i wszędzie o dwunastej w nocy polece ci pioneer a607r do 600zł

Miałem z tej serii pioneera a307r,sprzedałem go za 250zł i kupiłem w ślepo A-701R... i szczena mi opadła ... A-307 r okazał się lepszym wzmakiem od "misia" A701. Pewno ten a-607r będzie jeszcze lepszy..

bierz jak trafisz w ładnym stanie nie ruszany to będziesz zapewne szczęśliwy z designu i jakości dynamiki a i moc też wystarczająca

a takie banialuki że pioneer to szajs to spuszczaj w ....

Dzięki wielkie za pomoc:) jak złapie okazje to będę brał pioneera albo może tego onkyo:) a macie może jakieś propozycje na głośniki? może jakieś tonsila polecacie?

Ja polecę z innej beczki:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale niestety nie ma pilota..

Zapytaj, bo może coś obniży :)

Ukryta Zawartość

Ręce opadają. Gdzie jest moderacja?

Coś taki natrętny?,

"moderacja, moderacja, gdzie jest moderacja".

Potrafisz napisać coś odnośnie do tematu? czy tylko będziesz moderacje wzywał?;-)

ten pioneer A-607 mi się podoba:) tylko często ludzie mówią, że pionnery są do niczego i nie brzmią zbyt dobrze..

I maja racje, odpuść sobie tą A-607, nic ciekawego.

Polecam np:CAMBRIDGE AUDIO A5, czy A500,

kupić można za śmieszną kasę, a na pewno nie będzie rozczarowania.

Pozdrawiam

Tomasz

Kurcze ale ludzie się upieracie przy tych dwóch konkretnie modelach i 607 i a500 nic wielkiego moze za 250-300 pln,ani grosza więcej za 6 setek jest sporo godnego sprzetu.Grundig,Marantz,Denon,Yamaha,HK,Sony,zdecydowanie lepsze klocki od tych sucharów.

Jeśli lubisz ciepłe, gładkie brzmienie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.