Skocz do zawartości
IGNORED

Transfer plików do OLIVE 04HD - help!

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Olive 04HD. Fajny sprzęt. Podłączony do internetu do UPC po kablu. Własnie kupiłem kilka płyt z HDTracks.com, zładowałem na peceta. Zgodnie z instrukcją do OLIVE powinno wystarczyć abym wcisnał klawisze "WIN+R", wpisał "\\ nr ip Olive" i powinien mi się pojawić folder IMPORT, gdzie mogę przerzucić pliki z peceta prosto do Olive. Ale jak wpisuję te \\ i nr ip Olive to Windows mi krzyczy że nie ma dostepu, nic się nie pojawia. Czy wiecie może co powinienem zmienić? Jak to obejść? Pecet łaczy się z siecią po wifi.

Gość

(Konto usunięte)

A co, powinny byc te same?

W ramach jednej podsieci: maski - tak, adresy IP - muszą różnić się tylko ostatnim członem.

Jaki dokładnie komunikat otrzymujesz od Windows? Jaką masz wersję Windows?

Win7 Prof. Pisze mi, że nie ma accessu do tej lokalizacji. Ale jak spojrzę w otoczenie sieciowe w Windows to widzę tam Olive, z tym, że nie mogę się "wkliknąć" w to urządzenie. Ki diabeł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.