Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego Lewandowski gra tylko dla Borussi

studio7

Rekomendowane odpowiedzi

Obejrzałem przed chwilą meczyk Bor-Rea i nie wiem o co chodzi z tym Lewandowskim, chłop strzela 4 bramy nie byle komu bo w końcu Realowi, ogrywa z dziecinna łatwością takich gości jak pepe czy ramos, ale przeciwko Ukrainie błąkał się po boisku jak jakiś down, z kolei z San Marino gole strzelał jedynie z karnego - nie podoba mi się to, nie wiem czy mamy takiego drętwego trenera czy może ewidentnie gość gra dla szmalu.

A moim zdaniem nawet gdybyśmy ściągnęli sobie do reprezentacji Murinho i z zawodników Messiego, Ronaldo, Balotellego, Torresa, Ibrahimovica i kogo byśmy tam jeszcze chcieli - to (nawet gdybyśmy im dużo więcej zapłacili) po jakimś czasie by się rozpili, skłócili i na pewno nie osiągali by żadnych wyników.

Taka panie specyfika ...

Są też tacy napastnicy co dostają podania a nie strzelają

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

bo nikt mu laski nie robi,bo trener powie -danke dobra robota, bo atmosfera w robocie ok, a to takie malo spotykane w PL

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

typowa Polska ..facet strzela 4 gole Realowi a tutaj pretensje i pomówienia że ojczyznie nie pomaga tylko kasa ważna .To już nawet nie żałosne tylko kundlizm

pasjonatami tylko kolesie z kablami i głośnikami ... oczywiście branża nic nie wciska i uczciwie zarabia

Gość

(Konto usunięte)

bo nikt mu laski nie robi,bo trener powie -danke dobra robota, bo atmosfera w robocie ok, a to takie malo spotykane w PL

Chodzi o robienie łaski czy laski?

Bo to zmienia postać rzeczy... ;)

typowa Polska ..facet strzela 4 gole Realowi a tutaj pretensje i pomówienia że ojczyznie nie pomaga tylko kasa ważna .To już nawet nie żałosne tylko kundlizm

pasjonatami tylko kolesie z kablami i głośnikami ... oczywiście branża nic nie wciska i uczciwie zarabia

aleś dowalił teraz !! Ja się ciesze że Polak pokazał klasę, której nikt inny z naszego kraju inie pokazał od lat, ale czy nie masz wrażenia, że w dwóch meczach repry nie było "nieco inaczej" ??!! - FAKT może brakuje mu dookoła ludzi klasy Goetze czy Reus, którzy dogrywają piłeczki jak ta lala.

A co do branży to nie wiem o co ci chodzi - czy my jesteśmy jacyś inni ???????? czy naszym zadaniem jest tylko wciskanie jakichś huj_:"ch kabelków za niebotyczną kasę ??!! dla nas to jest nasz chleb - tak samo jak twój w twojej pracy czy w firmie, walczysz o to, żeby do tego chleba mieć na masło i ewentualnie szynkę. Nie wiem czy pracujesz czy masz swoją firmę, ale pamiętaj, że my z napisem branża pod awatarem to nie tylko zyski na kabelkach czy AVR'ach, ale też ZUS (1000 zł - przy jedno osobowej działalności), Pit5, Vat7 podatek od nieruchomości za lokal, koszty za lokal, prąd, wodę, telefony i inne shity - więc trochę pokory dla nas - suma sumarum aż tak nie zdzieramy.

Gość

(Konto usunięte)

ty tylko o jednym tommy...

Bo wciąż wolę czuć się jak w Ściganym, a nie w Sciganym... ;)

PS To naprawdę różnica i zmienia sens wypowiedzi, czy komuś robi się łaskę czy laskę!

PS To naprawdę różnica i zmienia sens wypowiedzi, czy komuś robi się łaskę czy laskę!

...sorry ale komp z innego kraja

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

studio7

a co miałem zrobić , przyklasnąć . Też jego niedyspozycja strzelecka i widoczne zmanierowanie w kadrze drażni ale o tym po meczach kadry . Dzisiaj facet zrobił więcej dla kraju niż wszystkie mecze kadry .... cały świat znowu czyta o niezwykłym wyczynie Polaka . Patriotom powinno wystarczyć .

P.S.

uwagi o branży złośliwością , nic więcej

Myślę że Lewandowski postępuje wedle zasady: "jaka płaca taka praca". :)

Nie może być dwóch Lewandowskich w jednym: cienki bolek i genialny napastnik - co to jest? Rozdwojenie jaźni?

A zatem logicznym wydaje się przyjęcie, że raz gra porządnie a raz - lachę kładzie.

O motywy spytać należy samego piłkarza, ale ja bym to wiązał z motywacją. :)

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

cały świat znowu czyta o niezwykłym wyczynie Polaka

...wladz zdecyduj sie czy ty jestes za tymi co wyjechali czy przeciw ...czy tylko za slawnymi?...bo sobie wyobraz ze ci co myja okna tez sa doceniani i tez robia reputacje krajowi....

doktorku znowu głosy w głowie mówią co masz pisać?

...wladz zdecyduj sie czy ty jestes za tymi co wyjechali czy przeciw ...czy tylko za slawnymi?...bo sobie wyobraz ze ci co myja okna tez sa doceniani i tez robia reputacje krajowi....

co mam z tym zrobić , świat interesuje kopana a nie mycie okien. Myjąc je nawet najlepiej na świecie będziesz tylko wykonywał pracę dla idioty , nic więcej . Kogo to obchodzi ?

Myślę że myjącego obchodzi.

Głównie stawka godzinowa.

To samo z Lewandowskim. :)

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

doktorku znowu głosy w głowie mówią co masz pisać?

co mam z tym zrobić , świat interesuje kopana a nie mycie okien. Myjąc je nawet najlepiej na świecie będziesz tylko wykonywał pracę dla idioty , nic więcej . Kogo to obchodzi ?

....a gowno tam ...widac zaraz ze nigdy nie doswiadczyles zagranicy...Lewandowski jest chwila a okna beda zawsze

fish75

pudłujesz jak Lewandowski w kadrze . Świat tylko dzięki Realowi będzie o nim pisał . I gdybyś był

taki światowy wiedziałbyś , że więcej ludzi wie o Real niż o Polsce..

Myślę że myjącego obchodzi.

Głównie stawka godzinowa.

To samo z Lewandowskim. :)

więc doktorek domowy psycholog i każdego na odległość zdiagnozuje .... pisz pisz

fish75

pudłujesz jak Lewandowski w kadrze . Świat tylko dzięki Realowi będzie o nim pisał . I gdybyś był

taki światowy wiedziałbyś , że więcej ludzi wie o Real niż o Polsce..

....no i nie zrozumiemy sie bo ciebie kreci news a mnie zycie codzienne...

znowu nie wiem o czym piszesz , kopana jest elementem życia codziennego i jutro każdy dzieciak z piłką na wszystkich kontynentach będzie krzyczał Lewandowski , nawet myjąc okna

w statystykach tak to wygląda

" Napastnik Borussii jest jedynym piłkarzem, który w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) strzelił Realowi więcej niż dwie bramki. Po raz ostatni hat-tricka "Królewskim" w 2011 roku strzelił Lionel Messi w rozgrywkach w Hiszpanii. Polak jest też drugim piłkarzem, który strzelił cztery gole w półfinałach Ligi Mistrzów. W 1960 r. jeszcze w Pucharze Europy cztery razy w jednym meczu do bramki trafił Węgier Ferenc Puskas, legendarny napastnik...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

no i bedzie jak Walesa=Solidarnosc....Lewandowski =4 gole z Realem ...takie bedzie skojarzenie w swiecie.....ja nie mowie ze to zle

ale gdzie lezy Polska dowiedza sie od tych od okien...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.