Skocz do zawartości
IGNORED

co oznacza: [#10340] Nie masz uprawnień do przeglądania tego tematu.

Gość Synthax

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Synthax

(Konto usunięte)

[#10340] Nie masz uprawnień do przeglądania tego tematu.

Pojawia się taki komunikat kiedy po zawiadomieniu przez mail klikam na link tematu i nie mogę go zobaczyć. Dlaczego pojawia się taki komunikat?

a co to ma wspólnego ze "stereo" ?

Napisz do moderacji zamiast zaśmiecać...

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

[#10340] Nie masz uprawnień do przeglądania tego tematu.

Pojawia się taki komunikat kiedy po zawiadomieniu przez mail klikam na link tematu i nie mogę go zobaczyć. Dlaczego pojawia się taki komunikat?

Bo nie jestes zalogowany.

Taki komunikat się pojawia, kiedy np. klikniesz link do wątku, który właśnie wyleciał w kosmos.

Bo nie jestes zalogowany.

Niekoniecznie.

Miałem to samo dzisiaj w nocy czytając wątek o kablach KBL.

Po dwóch stronach nagle straciłem uprawnienia do przeglądania tego tematu,

a po odświeżeniu strony z listą wątków na STEREO ani śladu już po nim nie było.

Wziął i wyparował zanim doczytałem do końca.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

To się nazywa zamiatanie pod dywan. ;-) Jak widać postraszenie prawnikami działa... ;-) Ale wątek był naprawdę ciekawy i pouczający, niezależnie kto miał rację. Jeden z niewielu ciekawych ostatnio.

A co tam było ciekawego, że aż prawnicy zostali wmieszani? Możesz streścić? :)

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Zarzucono firmie, że kupuje chińskie kable i sprzedaje pod własną marką z bodajże 7-krotną przebitką. Na zdjęciach wyglądały bardzo podobnie, ale nie identycznie. Producent twierdził, że zewnętrzne podobieństwo jest przypadkowe, a w środku różnią się zasadniczo.

Czytałem w dzień, postawiłem plusika - za odwagę...samobójczą odwagę....

Jeśli firma zagroziła wejściem na drogę prawną to dobrze, że usunęli - dla dobra autora wątku.

Bez badań laboratoryjnych - nawet jakby miał w 100% rację przegrał by sądzie i zapłacił potężne pieniądze..

Gdyby to co napisał napisał inaczej (przeredagował), ludzie sami by sobie wnioski wyciągnęli.....

Umiejętność łączenia liter w wyrazy nie jest równoznaczna umiejętności pisania.

Plus dla autora nadal podtrzymuję - chciał dobrze dla innych - należy mu się...

Przeciez jest, tylko zamkniety.

?👈

No nie wiem, u mnie jest tylko to...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ten komunikat oznacza że użytkownik nie ma uprawnień do przeglądania tego tematu.

Dlaczego? Najczęściej dlatego że użytkownik nie jest zalogowany lub dostęp do tematu został zablokowany przez administrację lub moderację. W przypadku KBL rzeczywiście tak przez chwilę było - ponieważ został on zgłoszony do moderacji z dość poważnymi zarzutami - chcieliśmy go uważnie przejrzeć przed podjęciem dalszych kroków.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Wszystko zostało wyjaśnione w wątku, dlatego też został zamknięty - a wyjaśnienia w wątku są na tyle szczegółowe że nie warto dalej ciągnąć tej dyskusji.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Taki komunikat się pojawia, kiedy np. klikniesz link do wątku, który właśnie wyleciał w kosmos.

Niekoniecznie.

He to tak jak ja,tyle że zdążyłem doczytać chyba do połowy 4 strony.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.