Skocz do zawartości
IGNORED

Must Be The Music Tylko Muzyka

grzegorzlepek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pewnie jak każdy lub prawie każdy z was podłączyłem tuner satelitarny POLSAT do wzmacniacza i słucham i oglądam Must Be The Music, program, który pewnie nie jeden z was ogląda. Ciekawi mnie jak to jest u was, bo u mnie jest tak, że wykonawcy jak dla mnie im gorzej śpiewają to jury lepiej ocenia a może się nie znam. Jak to jest koledzy u was, chyba , że tego programu nikt nie ogląda.

pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/101724-must-be-the-music-tylko-muzyka/

Kolego żelazną zasadą tych wszystkich programów (POLSKICH !!!!) mających na celu wyłonić tancerzy, grajków, śpiewaków czy czyścicieli toalet jest aby wygrała osoba która nie ma szans zaistnieć na danym rynku. Czytaj zagrozić miernotom i beztalenciom które ten rynek okupują.

A tak wygra, dostanie kasę kupi mieszkanie, albo auto i będzie spokój. A tak wygryzł by jakąś miernotę.... Nasz przemysł rozrywkowy to większy syf niż nasza polityka....

Bez przesady. W programach tego typu wic polega na tym żeby wyłącznie pośmiać się z tak zwanych "posiadaczy talentu". A im ktoś tam stanie bardziej o tym przekonany, tym większe jaja. Muszę też jednak przyznać, że trafiają się i osoby naprawdę utalentowane.

Ciekawi mnie jak to jest u was, bo u mnie jest tak, że wykonawcy jak dla mnie im gorzej śpiewają to jury lepiej ocenia a może się nie znam. Jak to jest koledzy u was

U mnie to jest tak, że ten akurat program jest zdecydowanie najlepszy z wszystkich, jakie widziałem,

ale tylko i wyłącznie ze względu na to, że może tam wpaść cała kapela i zagrać własny numer.

Odśpiewywanie cudzych i ciągle tych samych szlagierów przez mniej lub bardziej uzdolnionych wyjców,

generalnie kalafiorem mi zwisa, podobnie jak opinia jury czy ostateczny wynik zawodów,

ale jak wychodzi na scenę czterech pryszczatych szczyli i dają taki ogień, że tynk z sufitu spada,

to ja jestem na tak i nie mam nic na przeciw temu, żeby powstał jeszcze jeden taki program,

tyle że warunkiem udziału będzie własny repertuar oraz absolutny zakaz grania czy śpiewania coverów.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość Cadam

(Konto usunięte)

Kolego żelazną zasadą tych wszystkich programów (POLSKICH !!!!) mających na celu wyłonić tancerzy, grajków, śpiewaków czy czyścicieli toalet jest aby wygrała osoba która nie ma szans zaistnieć na danym rynku. Czytaj zagrozić miernotom i beztalenciom które ten rynek okupują.

Ale wielu na tym forum docenia talent polskich miernot. Jak skrytykowałem jedną niezbyt muzykalną gwiazdkę to paru forumowiczów broniło jak niepodległości jej mega talentu.

Dopiero dziś oglądnąłem z zapisu "Tylko Muzyka".

Śmieszno, wesoło,...

Ale i znakomita kapela "Katedra".

Wybitny grajek na przyciskach.

Wybitna kapela "cygańska".

I mam w dupie jury i kto zrobi karierę. Jest jakiś przegląd tego na co stać Naród. Stać na wiele.

A tetrycy niech sobie pozrzędzą...

Jest jakiś przegląd tego na co stać Naród. Stać na wiele.

...na tworczosc odtworcza oto na co stac...

Parantulla pelna zgoda

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.