Skocz do zawartości
IGNORED

Głośniki na wifi

Seth697

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nie wiem czy dobrze trafiłem z moim pytaniem no ale cóż, zaczynam

Mam zestaw creative'a i bardzo go sobie cenie ale pojawił się problem, wymienilem swojego laptopa na tablet który jest dla mnie o wiele wygodniejszy no ale niestety mam tutaj combo Jacka

zmieniłem laptopa na tablet ze względu na wygodę a teraz jeżeli chce posłuchać muzyki z głośników to muszę podpinac na Jacka a jest to bardzo niewygodne, albo np jak chce podłączyć mikrofon to nie mogę podłączyć tez głośników, tak więc moje pytanie do was

Czy istnieje coś takiego jak odbiornik muzyczny wifi?

Chodzi mi tutaj o jakieś urządzenie do którego podłączyl bym głośniki a to urządzenie nie musiałoby być podłączone bezpośrednio do komputera bo otrzymywaloby sygnał dźwiękowy przez wfi

https://www.audiostereo.pl/topic/101227-g%C5%82o%C5%9Bniki-na-wifi/

1. Możecie podać link do jakiegoś dobregoadaptera Bluetooth-> głośniki

2. Na Bluetooth ok ale czy istnieją adaptery wifi?

3. A może sprzedać swoje głośniki i (jeżeli takie istnieją) kupić głośniki na wifi / bluetooth

Z bluetooth w różnych odmianach jest kilka propozycji , Edifier Spinnaker (bardzo ładne albo bardzo brzydkie ;) , Creative ziiSound d3 / 5 x (ciekawa koncepcja modułowa) te akurat są lub mogą być w konfiguracji 2.0. pojedynczych pudeł jest masa.

Philips DS 9800W

DS9800W_1.jpg

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

3. A może sprzedać swoje głośniki i (jeżeli takie istnieją) kupić głośniki na wifi / bluetooth

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ok, jeszcze tylko ostatnie pytanie, wszystko co mi podaliscie to glosniki 2.1 a znacie jakies 5.1?

pozatym te glosniki moze kosztuja 300+ zlotych ale czy jakos dzwieku z nich jest dobra?

aktualnie mam glosniki logitech 5.1 x-530, chcialbym cos co daloby rownie dobra jakosc dziwku i graloby rownie glosno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.