Skocz do zawartości
IGNORED

Słuszny czas na gry.

climax99

Rekomendowane odpowiedzi

Przyznaję , nie znam.

Teraz strzelam sobie w fear2.

Mimo początkowych niechęci dziś mogę stwierdzić ze platforma steam to nie był zły pomysł.

Ogranicza to rynek wtórny gier (chyba ze sprzeda się konto) ale jakoś tak nie dość że przestał mi ten program zawadzać w komputerze to nawet go polubiłem.

• 4 tygodnie później...

Dziś zaprezentowano nowego Xboxa, wraz z tytułami na przyszły rok.

Będize miał blu-ryja, łączył TV z aktywną rozrywką (Spielberg nad tym pracuje podobno), nowy pad z wibracyjnym sprzężeniem, poprawiony Kinect.

Ciekaw jestem, czy faktycznie dużo lepszy bedize.

Wii natomiast cienko przędzie. nie widze Nintendo w konkurencji z ps4 i xboxem.

Powrót po dłuższej przerwie...

Straszliwa bieda ten xbox. Obecnie laptop za 3k dogania te nextgenowe konsole a za dwa lata je poprostu rozjedzie. Jedyna ich nadzieja w cenie, że za tysiaka będą robić to samo co laptop za 3k, ale co z tego, skoro potem będą sprzedawali gry po 200 zł?

Poza tym moim zdaniem największa głupota jaką robią to wszystkie te dodatkowe ficzery, które z konosli czynią kombajn do wszystkiego i do nieczego. Wcześniej był sens mieć w domu np. słabego PCta do pracy, internetu, filmów, muzyki itd, i konsolę do gier. A teraz? Po co mi drugi PC?

Jedyne, co wygląda sensownie, to kinect. Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wydać wersję pctową, ale to powinna być ostatnia rzecz jaką zrobi microsoft, bo to jedyna przewaga ich nowej konsoli.

Nie rozumiem też tych zapowiedzi o graniu w chmurze. Ta technologia zakłada, że potrzebny mi jest jedynie odbiornik obrazu przesyłanego z serwerowni czli wyłącznie telewizor z opcją podpięcia do niego kontrolera, po co do czegoś takiego konsola z wielordzeniowym procesorem?

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

a czy ktoś grał w halo... wersje Pc cześć 1 lub 2 ..?

Jedynka według mnie to gra "kultowa", dwójka już słabsza i to sporo.

Ogólnie jestem zaskoczony tematem na audiostereo ale jak widać graczy możemy spotkać w każdym środowisku.

:)

Ja zaczynałem od Commodore C16 później przerobionego na C+4. Kolejny komp to Amiga500 no i w końcu "piec". Gram do dzisiaj choć na granie poświęcam nieco mniej czasu niż 20-25 lat wstecz.

Pozdrawiam.

• 1 rok później...

No cóż miałem okazję obejrzeć najnowszego Wiedźmina w wersji kolekcjonerskiej zamówionego w pierwszej pięćdziesiątce zamawiających na świecie. Na pudle w środku są nawet odręczne podpisy twórców. Wielka i pięknie wydana rzecz szkoda ze nie gram tylko dzieciaki. Paczka trafiła wczoraj o 23 do domu została wypakowana obejrzana i spakowana; o dziwo granie dopiero dziś młodzież rozpoczęła! Ja bym nie wytrzymał nocka była by zarwana, stalowe nerwy mają chłopaki :)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

No cóż miałem okazję obejrzeć najnowszego Wiedźmina w wersji kolekcjonerskiej zamówionego w pierwszej pięćdziesiątce zamawiających na świecie. Na pudle w środku są nawet odręczne podpisy twórców. Wielka i pięknie wydana rzecz szkoda ze nie gram tylko dzieciaki. Paczka trafiła wczoraj o 23 do domu została wypakowana obejrzana i spakowana; o dziwo granie dopiero dziś młodzież rozpoczęła! Ja bym nie wytrzymał nocka była by zarwana, stalowe nerwy mają chłopaki :)

Kiedyś w szkole średniej i studiach grało sie w gierki. Może i 3 wiedzmina sobie kupię i zagram. Nie tylko muzyka dobra na relaks dobra gra również.

chwilowy brak działalności w audio.

Kupię nowego "Wiedźmina" i całe Assassin's Creed, bo mam jedno, a zawsze w empiku jest coś z ciekawych gier na przecenie :-D

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Tia i jeszcze GPU nowe trzeba nabyć :/

Jedyne, co wygląda sensownie, to kinect. Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wydać wersję pctową, ale to powinna być ostatnia rzecz jaką zrobi microsoft, bo to jedyna przewaga ich nowej konsoli.

przecież jest... :)

Konsole to był syf, jest syf i będzie syf. Niestety cierpią na tym tylko gracze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.