Skocz do zawartości
IGNORED

Słuszny czas na gry.

climax99

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z Szanownych Panów też czeka z nieukrywanym utęsknieniem w oczach na premierę nowej odsłony gry Crysis?

Czy można być w zbyt słusznym wieku na taką rozrywkę.

Jakie są Panów TOP GAMES.

Zapraszam do dyskusji.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/100989-s%C5%82uszny-czas-na-gry/

rozumiem. No to może wyjaśnię. Jest a w zasadzie będzie to gra, która pod wieloma względami ma szanse wyznaczyć nowy poziom na rynku tego typu aplikacji. Poprzednicy czyli crysis (2007) plus dodatki , oraz crysis 2 należą do ścisłej czołówki tego typu gier. Podobno trzecia odsłona ma być ho ho ho że super.

Ja zamawiam w ciemno.

Nigdy mnie nie pociągała ta gra. Nie chodzi mi tu o grafikę. Chodzi mi o to że jak ją widzę to odechciewa mi się w to grać. Trzecia część bardzo fajna graficznie. Mam nadzieję że CryEngine będzie udostępniony innym producentom i wtedy na tym silniku o wiele cętniej zagram w gry typu najnowszy Tomb Raider lub Skyrim w którego się obecnie zagrywam. Ale technologicznie jak najbardziej dobre kroki.

ja ze znajomymi w trybie kooperative :) gram w BORDERLANDS 2 , niesamowita gra polecam

Ukryta Zawartość

od kilku lat żadna gra mnie nie wkręciła jak BL2, ma klimat, niesamowite bogactwo broni, rozbudowy postaci, i nie chodzi się jednotorowo z jedną dwoma broniami jak w crysisie,

grafika jest specyficzna komiksowa ale przyjemna, natomiast najmocniejszą stroną jest grywalność , pierwsza część była grą roku druga kandyduje i prawdopodobnie zostanie!

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

Crysis zaczął się i w zasadzie skończył na dodatku Warhead i tyle. Bardziej jest to benchmark niż gra. Fabuła beznadziejna.

Gry zacne to tak na szybko

seria Stalker'a

Limbo

Hotline miami

ostatnio całkiem im wyszedł Far cry 3

Serie Call of duty i medal of honor nie są już godne uwagi -ciągle to samo

Dla mnie gry oferujące tylko dobrą grafikę są stracone.

Czekam co pokaże Rockstar w GTA V , Max Payne 3 trochę zawiódł

Teraz tracę życie na World of Tanks a prędzej męczyłem ostro kilka lat Enemy Territory

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

The Elder Scrolls - Skyrim

Mam, mam , zamówiłem juz dodatki. Ciekawą opcją jest pobranie plików tekstur hi-resolution pack (ok 4 gb)

na I7 plus grafika 3gb (sli) plus duuużo szybkiego ramu gra wygląda ZJAWISKOWO. gdyby ktoś potrzebował Helpa służę pomocą w instalacji pakietu (warto) ale potrzebny mocny komp. Za to wtedy świat wygląda jak z bajki.

Moje typy gier:

HALO 1

Halo 2

quake 3 arena

FEAR

Skyrim

Dragon Age

do mAx Payne 3 muszę zrobić drugie podejście.

klasyka czyli Return to castle Wolfenstein tez jest ok. Za to nowa odsłona Wolfenstein nieco inna , ale przyznam ze do pogrania (tylko te potworki)

Przyznam że Skyrim to ni emoje klimaty. Ale zacząłem grać i mnie pochłonęło, ten świat, pory dnia i nocy, warunki pogodowe, ta muzyka i klimat. No wkręciło mnie i boję sie za każdym razem zaczynać, bo czas przyspiesza mi tak 3 razy szybciej niż w real :)

Acha zainstalowałem sobie przed chwilą darmową sieciówkę "War Thunder" czyli bitwy lotnicze. Kurde nie mogę dostać maila aktywującego na skrzynkę. Nic nie dochodzi do mnie. Zapory WIN7 mam wyłączone i też bez rezultatu. Może być ciekawa gierka. Ktoś ma jakiś pomysł ?

OK mam. Skrzynka przekierowała mi maile z serwera do działu SPAMu. Chyba jestem w domu :)

Polowanie na pełowca drugiej kadencji czyli Far Cry 2.

Far Cry 3 leży i czeka.

Feary też grane.

No nawet w grach Pełowcom nie odpuści...Może w końcu ktoś z CD Projektu wpadnie na pomysł i zrealizuje strzelankę POvsPIS :)

Soją drogą to starsi dżentelmeni też ciupią na blaszakach tudzież jakichś badziewnych:) konsolach?

Ja sam przestałem grać jakieś półtora roku temu, a byłem namiętnym graczem...Teraz syn łoi:), więc mam pytanie w zakresie upgrade PC-ta, kilkuletni z najwyższym quadem intela ale z Vistą i 4G ramu. Z rok temu padła grafika więc wymieniłem na RADEON HD6950 1GB. Wg specyfikacji wynikało, że zasilacz za słaby(375w a do karty producent zaleca 500w) ale chłopcy w serwisie(wyjścia zasilacza były niekompatybilne z kartą) powiedzieli, że to solidny zasilacz i póki co odradzili wymieniać.

Niestety na GTA IV zaczęły się zwisy a na Far Cry 3 to praktycznie w każdej sesji. Czy to na pewno wina zasilacza? Jeśli wymienić to na jaki? Pasowało by też dołożyć ramu ale to trzeba zmienić system na 64bit. Tylko pytanie W7 czyW8?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

to było coś po NEVERHOODzie?

:)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

klasyka czyli Return to castle Wolfenstein tez jest ok. Za to nowa odsłona Wolfenstein nieco inna , ale przyznam ze do pogrania (tylko te potworki)

Sniper Elite v2 to taki Wolfenstein, tyle że bez potworków, raczej w stylu pierwszej serii Medal of Honor.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

W8 nie polecam do gier nie ma jeszcze dotartych sterownikow, zwisy mogą byc z różnej przyczyny nawet bad sektory na dysku potrafią wywalić niebieski ekran, na początek przeinstaluj w7 i nie wygrywaj wszystkich bajerow tylko same sterwoniki, wylałataj i zobacz jak gra chodzi.

Focal + Naim

Tu nie chodzi o słynny Blue screen od Bila Gatesa tylko o zwykły zwis, ot podczas gry ekran zastyga w stop-klatce i pomaga tylko Alt+Ctrl+Del. Mam VISTĘ dlatego myślę o zmianie na 7 lub 8.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Kiedyś jeździłem użytkować peceta do jednostki wojskowej, bo tam mieli na stanie. Od czerwonych dostali w prezencie jakąś wersję tetrisa do tej maszyny. To było coś niesamowitego, człowiek obcując z czymś takim wiedział, że jest w pewien sposób wyróżniony. Teraz to same kolorowe gnioty, mało mózgu, za to dużo krwi i farfocli w powietrzu :)

Witam

Polecam Borderlands 2 , wyszla pare miesiecy temu , kontynuacja swietnej futurystycznej przygodowki. Polaczenie RPG i Fpp , niesamowity klimat ,duzo humoru oraz dostep do kilkuset broni zapewnia rozrywke na dlugi czas

zaczęły się zwisy a na Far Cry 3 to praktycznie w każdej sesji

Gram na XP Core2Duo grafa jakataka AMD6850 i starczy bez zwisów na full tyle ile monitor pozwala..

Co do Far Craya do łażę sobie i udaję, że ma to wpływ na kondycję fizyczną.

Niestety co raz mniej czasu na granie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ale mnie chodzi jak by to do audio porównać... Kolumny mają zalecany wzmak 500W a ja napędzam słabowitą lampą 370W i do póki w utworze nie pojawi się jakiś dźwięk wymagający od wzmaka wydajnego impulsu wszysto jest ok. :)

Ja się zagrywam BF3 oczywiście w sieci,gram też w MOH,COD.

Sniper Elite,też fajna gierka,grałem na kompie w pierwszą część,myślę żeby kupić drugą na PS3.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Ale mnie chodzi jak by to do audio porównać... Kolumny mają zalecany wzmak 500W a ja napędzam słabowitą lampą 370W i do póki w utworze nie pojawi się jakiś dźwięk wymagający od wzmaka wydajnego impulsu wszysto jest ok. :)

W PC trzeba zapewnić stabilne zasilanie, również mały zapas nie zawadzi, zasilacz, który jedzie na oparach to spore ryzyko dla sprzętu. Ponadto niedostarczenie nominalnych napięć (słaby zasilacz) może wywołać taki efekt zwisu jak opisałeś, lub resety PC. To jednak jedna z możliwości, niestabilność systemu może też powodować uszkodzenie np: kości ram, płyty, zbyt wysoka temperatura, sam system etc.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.