Skocz do zawartości
IGNORED

Co do ściągania mp3 z sieci ?

Micke 13

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich na forum.

Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Internetu podłączonego ze stałego łącza :-)))) i w związku z tym chciałbym zapytać o jakiś dobry program do ściągania plików mp3. Wiem, że jest Kazaa, ale ponoć ściąga więcej wirusów niż pożytecznych programów. Mp3 używam głównie, by zaznajomić się z nową muzyką, zanim polecę po płytę do sklepu i wydam na nią ostatnie pieniążki ze swojej wypłaty :-). Tak więc prosząc o wpisy osób, które coś wiedzę w tej materii, będę im niewymownie wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam

Michał

I love the sound of crashing guitars

https://www.audiostereo.pl/topic/10081-co-do-%C5%9Bci%C4%85gania-mp3-z-sieci/

Bardzo nieetyczny wątek :))

Wpisz do googla "mule" i cześć. I nie ściągaj mp3 bo to lipa (kompresja!!) tylko archiwa rippowane EAC i pakowane monkey audio. Brzmienie cięzkie do odróżnienia nawet dla audiofilów :))) Też do ściągniecia, wpisujesz nazwę w google i wystarczy.

Pozdrawiam.

The odd get even.

Witam

Pisałem wyżej, że ja nie używam mp3 do odsłuchów audiofilskich tylko, by zaznajomić się z muzyką której jeszcze nie znam. Szczerze i najmocniej przepraszam za swoją upierdliwość :-) W googlach jest tego trochę, ewentualnie zapytam jeszcze na jakimś forum komputerowym. Przeglądałem instrukcję tego programu i widze, że z konfiguracją też nie będzie łatwo...

Mimo wszystko dzięki wszystkim za pomoc i dobre rady :-)

Michał

Theli, moze i archiwa EAC są świetne, tylko ja nie wiem czym sie to odtwarza, poza tym i tak musze przerobic na mp3, bo w domu mam tylko stacj. dvd, ktory nie przeczyta nic poza mp3, a i te nie szystkie..... Cele przyswiecaja mi raczej takie jak Frycowi :-)

pozdr

-->Frycu

Tak, to jest sedno sprawy :))

-->Theli28

No właśnie, ja też jestem ciekaw czym to odtwożyć. A możesz proszę jeszcze napisać jaka jest wielkość tych plików ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.