Skocz do zawartości
IGNORED

Do posiadaczy płyty Art Ensemble of Chicago "Live in Paris"

jarrro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Rzecz dotyczy serii "Actuel" . Nabyłem to nagranie i , jak się okazuje, dostałem wersję mono. Sprawdzałem w Internecie opis, jest napisane, że jest to nagrane w stereo. Chcę oddać płytę z powrotem do sklepu, ale boję się otrzymać ponownie to samo, czyli mono. Mam nadzieję, że znajdzie się tu posiadacz tej płyty z tej serii i mi powie, czy to jest mono nagranie czy stereo

Pozdrawiam serdecznie

jarrro

Czegoś ciągle nie rozumiem. Słucham na foobarze tej muzyki, na dole jest informacja, że dźwięk stereo, natomiast graficzne wskaźniki natężenia dźwięku w każdym kanale wykonują takie same drgania, gdyby było stereo, każdy kanał pokazywałby inny wykres. Chyba się nie mylę? Dręczy mnie to , bo nie wiem , czy odsyłać płytę do sklepu , czy nie.

Markn, mam te same dane zapisane na płycie, też wydanie UK

Pozdrawiam serdecznie

jarrro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.