Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy podatek. Śmieci.

martens

Rekomendowane odpowiedzi

a czemu zimna woda.Nie masz grzania w domu i cieplej wody?tak naprawde ilosc smieci zalezy od statusu zarabiajacego.Im wiecej zarabia tym wiecej kupuje i wydala.Urzad skarbowy pobiera podatek zaleznie od dochodu odprowadza do gmin..i nie ma problemu.I jak to wszystkim sie bedzie podobało!!!!

Ja mam dużego statusa, bo się właśnie dzisiaj dowiedziałem, że będę płacił 6 razy tyle, co do tej pory.

Ale jak mam i gdzie te śmieci wyrzucać, tego jeszcze nikt nie wie.

a czemu zimna woda.Nie masz grzania w domu i cieplej wody

No tak powinno być po prostu zużycie wody (zimnej + ciepłej jak się ma ją oddzielnie doprowadzoną), ja faktycznie mam doprowadzoną tylko zimną wodę bo ciepłą grzeje gazem sam tak jak C.O.

No z tą ilością śmieci zależną od zarobków to raczysz żartować, przecież mamy równe żołądki :-) Generalnie na śmieci wpływa najbardziej liczba osobników w domu i to czy faktycznie mieszka się w domu bo można mieć dwa i w jednym mieszkać np czasowo, dlatego zużycie wody dobrze oddaje ilość wyrzucanych śmieci.

nadal twierdze ze zimna i ciepla woda to nieporozumienie tak jak powierzchnia mieszkania i nic nie daja w ocenie smieci.O ile liczba osobnikow co nieco, bo raczej dwa osobniki kupuja w wspólnych opakowaniach.Tylko zasobny portfel powoduje wzrost liczby opakowan i smieci.

<br />Czyli opodatkować 1-5% liniowo od przychodów każdego. Najlepiej brutto.<br />
nie 1 ale o,o1 i od glowy.Sposob ktory wszyscy zaakcetuja bo i mozna wreszcie dowalic..skur...

ojtam ojtam, zaraz marzy Wam się sprawiedliwość społeczna, ważne ze 12 dyrektyw unii zostało spełnione tą ustawą

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Opublikowano · Ukryte przez climax99, 6 Kwietnia 2013 - awantura
Ukryte przez climax99, 6 Kwietnia 2013 - awantura

znowu mulsa pogięło, kto co podpisywał, sam idź do Lecha, niech cie utuli, pocieszy, blisko masz a potem skitraj sie w samare do wiosny, nastepnej

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

no fakt, nie zaprosili do podpisywania ani nawet do dupy.Znaja sie na ludziach.

pozostaje zaplakac ci na wiosne jak sniegi zejda .Teraz nie bo bedzie powodz.

czytałem że muls wszystko zjada.... śmieciarka uniwersalna. Sól wypadowa to dla niego jak cukierki dla dzieci, zdrowa i witalna.... Ciekawe czy chodzi też na inne odpady chemiczne...

Taki muls to ... skarb!

Opublikowano · Ukryte przez climax99, 6 Kwietnia 2013 - atak personalny
Ukryte przez climax99, 6 Kwietnia 2013 - atak personalny

to zapropnuj miszczu w sejmie.Oni sie poznaja na zartach i obloza podatkiem idiotw takich jak ty.

Opublikowano · Ukryte przez climax99, 6 Kwietnia 2013 - atak personalny
Ukryte przez climax99, 6 Kwietnia 2013 - atak personalny

Takich idioty jak ty nie obłożą, bo to podpada pod nękanie inwalidów... raczej do zbowidu idiotów zapiszą.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

Co ty wiesz.... o pułapkach....

Tylko muls wie prawie wszystko.

Poza jednym...

...że razem ze swoimi śmieciowymi poglądami i tak sończy na gminnym wysypisku.

ps.szanowny climaxie, nie staraj się być świętszym od papieża. To jest bocznica albo się naparzamy, albo kasujesz wszystkie ostre dyskusje. Nie tnij nożyczkami wpisów... Kłótnia to też forma dyskusji .... w której muls przy okazji pokazać może rozmiary swojej niezmierzonej inteligencji.... Chłopina inaczej nie potrafi a Ty mu cała istotę jego intelektu ciachasz... Jeśli już czujesz potrzebę, to ciachaj całe wpisy... albo wcale.

<br />.że razem ze swoimi śmieciowymi poglądami i tak sończy na gminnym wysypisku. <br />
i co potem geniuszu.Moze rozwin MYSL to to nie to samo co twoje na smietniku historii..

ps.szanowny climaxie staraj sie być świętszym od papieża...>>>.uwazam ze mOzna ciac glupoty miszcza chiba ze jest do nich szczegolnie przywiazany ale rozumiem ze jest z uwagi nA WYSILEK JAKI IM POSWIECIŁ.

Czy ty ćwoku małorolny możesz choć jedno zdanie zaczynać nie obrażając rozmówcy...?

W realnej dyskusji dostałbyś w tę swoją parszywą gębę z liścia i dyskutował spod stołu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.